Didgeridoo tio år…

Man kan knappt tro att det är sant. För tio år sedan satt jag i en lägenhet och spånade på roliga koncept och aktiviteter, kunde aldrig anat att det skulle bli så här… När jag med skrinda bakom cykeln rullade mot mitt första arrangemang hade jag aldrig i min vildaste fantasi sett detta framför mig.

Det har varit en ynnest att ha upplevt allt man fått se/göra i jobbet. Så mycket man har lärt sig på vägen som företagare, visionär, marknadsförare, snickare, städare, hoppborgsrullare, bokförare, chef, vän och kollega.

Tack alla kunder, partnerföretag och allra helst anställda som varit med på vägen, nu kör vi tio roliga och utvecklande år till!

Tack Lilla Reklamstugan för hjälpen med jubileumslogo och jubileumsuppdateringarna.

Vill också rikta ett stort tack till Regionförbundet och slutligen EU för stöd i form av konsultcheck som delfinansierat jubileumspresentationen.

Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt