Race Room racing simulatorer

Boka in upp till 6 Race Room racing bilstolar för den rätta känslan vid ert event.

Race simulator för event – upp till 6 st

Utmana varandra i er favoritbil eller er favoritbana. Våra racingsimulatorer ser häftiga ut och är utrustade med 5.1-ljud, styrning och pedaler med force feedback och bra skärm. Viktigast är dock inte tekniken, utan känslan att sätta sig i en riktig stol och det nära ljudet som höjer pulsen samtidigt som du kör om kompisen i buren bredvid.

Simulatorerna styrs utifrån ett serverprogram centralt och som medger racing och tävling mot varandra på ett smidigt sätt så oavsett om tanken är att använda dessa vid ett event eller som rolig prova-på-aktivitet vid ungdomseventet så funkar den väldigt bra.

Race simulator, även som VR-version

Det är väldigt populärt att lägga till en extra simulatorstol som man spelar bilspel i VR-format istället för att spela mot skärm. Känslan av att sätta sig i dessa racingstolar med båge är bra. Sätter man sedan även på sig ett headset med HTC Vive så förhöjs känslan till ännu högre nivåer. Man blir helt innesluten i spelet och det känns verkligt. Detta är nog det närmaste man kan komma utan att sätta sig i en riktig F1.

Samma VR-bil kan även användas till att åka Bergodalbana, vilket ger de sjukaste reaktionerna. Se vår VR-film så förstår du vad vi menar.

Race room simulatorer i Monsters monter vid Dreamhack Elmia

Vanliga frågor

Kan vi hantera denna aktivitet med egen personal?

Absolut. Efter vi har riggat så visar vi er allt vad ni behöver veta.

Race simulatorer

En 100 % mobil aktivitet. Behöver dock stå inomhus.

Tid för event

Normalt ingår 4 h aktiv tid för eventet. Vi är dock inte benhårda så tveka inte på att fråga så kommer vi säkerligen överens.

Strömbehov

Det räcker med ett vanligt 220 V uttag så länge det inte är andra som delar på samma källa.

Pris per dag

2 st: 9 000 kr + moms
3 st: 12 000 kr + moms
5 st: 17 500 kr + moms
Flera eventdagar i följd? Be om offert med bra rabatt 🙂

Transport, rigg/riv

Till ovan priser tillkommer kostnader för personal vid aktivitet (valfritt), transport till och från event, tid för montering och rivning.

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - GruppaktiviteterFörslag på aktiviteter för grupper
event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - Publika eventFörslag på aktiviteter för event

Referenser

 • Hej! Ville bara säga tack och att det var verkligen populärt med racing-simulatorerna! Hoppas att det gick bra att hämta allt också. Med Vänliga Hälsningar Fredrik

  Fredrik H Växjö Kommun
 • Hej Christopher!

  Jag vill tacka för ett väl genomfört event. Personalen var nöjd och glad och allt flöt på smidigt och Daniel var kanon som värd.

  Vi får säkerligen anledning att höra av oss igen, på återhörande!

  Anders M Bil & Traktor Nyköping
 • Hej Christopher! Vill tacka för ert arrangemang på vårt event i lördags, vi och våra kunder är så nöjda! Stort tack till Johan och Andreas!

  Ann F Da Vinci Management
 • Tack för leveransen av roliga och smått udda aktiviteter. Alla aktiviteter var lika uppskattade av deltagarna, men Icaros är ju något alldeles extra i och med att den är den enda i Sverige. Vi fick även bra stöttning av Christopher som fanns med på plats under genomförandet och såg till att alla aktiviteter fungerade som de skulle.

  Helene, Halmstad & Stockholm Produktionsledare, Brand Experience Scandinavia
 • Tack för en lyckad kväll. Den var väldigt uppskattad och dom jag har pratat med var JÄTTENÖJDA. Så stort tack till dig. En kanon kväll med mycket skratt och tävlings anda. Mycket bra skött och trevligt bemötande. Roliga aktiviteter  och hög kvalité på  utrustning (RaceRoom, Skyttesimulator och Icaros flygsim).

  Vi kommer höra av oss igen!

  Stort tack från oss på ABEKA El & Kraftanläggningar Nyköping.

  Jonas L ABEKA, Nyköping

Femkamp för stora grupper

Vårt flaggskepp, storfemkampen är framtagen för grupper över 50 pers. Engagerar hela sällskapet, färdigt res på 2 h. Kör över hela Sverige med fantastiska vitsord. Pris: 400 kr/pers + moms

Andra förslag på aktiviteter
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt