AKTIVITETSKONCEPT FÖR GRUPPER VID EXEMPELVIS

Företagsaktiviteter
Teambuilding
Företagsevent
Kickoff / Fest

Gruppaktiviteter för event, konferens, kickoff eller firmafest

Gruppaktiviteter

Här nedan hittar du några av våra vanligaste gruppaktiviteter och aktivitetskoncept. Senaste åren har vi lagt väldigt mycket krut på att skapa bra, givande, skrattrika företagsaktiviteter / team building koncept för företagsgrupper. Som du kan se så har vi en enorm bredd i vårt utbud av gruppaktiviteter med allt från uppblåsbara lekar till tekniskt avancerade VR-lösningar och simulatorer. Vi är nu väl rustade för att ta oss an alla slags grupper: -”något för alla typer av typer”, brukar vi säga.

Ta även med dig att Didgeevent arbetar till 100 % mobilt vilket innebär att alla aktiviteter vi erbjuder utgår från tanken att kunna sätta upp i stort sett vart som helst. T ex på ert kontor, gräsplanen bakom, lagret, ert konferensanläggning, sporthallen o s v.

Gruppaktiviteter och lagbygge med kreativitet, samarbete och glädje.

Bra, givande, skrattrika företags- & gruppaktiviteter. Allt från uppblåsbara lekar till tekniskt avancerade VR-simulatorer; -”Något för alla typer av typer”, brukar vi säga. Didgeevent arbetar till 100 % mobilt = Vi kan sätta upp i stort sett vart som helst.

Lagbygge med kreativitet, samarbete och glädje.

Gruppaktiviteter för höst, vinter och vår

Gruppaktiviteter Bokning

Aktiviteter som passar inomhus

Du skulle bli förvånad över vilka gruppaktiviteter vi kan sätta upp  i ett kontor, konferensrum eller på ett lager. Ett favoritexempel är när vi satte upp en teknisk femkamp med skyttesimulator, Virtual Reality, Racingsimulatorer, nattduellen och längdskidåkningssimulator inomhus på ett nybyggt kontor. Aktiviteten hanterade 100 pers på 2 timmar, resultatet var succé.

Andra gruppaktiviteter som passar utmärkt för vinterhalvåret är våra kreativa mobilspel såsom Escape Room Game, Kreativa uppdraget, Kodjakten m fl. Eller varför inte utmana kollegorna i en flipperbatalj ute i korridoren?

Gruppaktiviteter höst, vinter och vår

Vinterkonferens på gång? Du skulle bli förvånad över vilka fgruppaktiviteter vi kan åstadkomma i ett kontor, konferensrum eller på ett lager. Hör med oss, vi vet vad som funkar! Här har vi valt några favoriter!

Se fler? Swipa med fingret åt sidan 😉

Mångkamp en klassisk gruppaktivitet

Vår specialité är gruppaktiviteter och mångkamper ligger oss nära om hjärtat. En klassisk fem- eller tiokamp går alltid hem på kickoffen, sommarfesten eller konferensen eftersom de erbjuder något för alla smaker, engagerar alla åldrar och är fantastiskt roligt. Variation mellan aktiviteterna och grenarna och något som passar alla. Vintertid? Tips! Kika på kontorskampen!
Variation mellan grenarna och något som passar alla.

Kontorskampen

En femkamp i ovanliga grenar som passar för kontoret/lagret eller på konferenshotellet. Grenar som nattduellen, skyttesimulator, racingsimulatorer m fl. Pris från 595 kr/pers ex moms.

Femkamp för stora grupper

Vårt flaggskepp, storfemkampen är framtagen för grupper över 50 pers. Engagerar hela sällskapet, färdigt res på 2 h. Kör över hela Sverige med fantastiska vitsord. Pris: 400 kr/pers + moms

Femkamp Företag

Upp till kamp med Didgeridoo. Vi har femkampen som passar er företagsgrupp. Sumofotboll, segway, nattduellen, samarbete m m. Bra blandning och kul innehåll. Pris 595 kr/pers + moms.

Teambuilding – mobilspel

Prova våra interaktiva gruppaktiviteter och teambuildingspel där vi använder en surfplatta till varje lag. Testa på aktiviteter som Modern nutidsorientering i stan, Kodjakt på konferensanläggningen eller varför inte det nya Escape Room spelet på ert kontor? Våra interaktiva mobilspel Kreativa uppdraget, Escape Room Game, Code Break är alltid superuppskattade.
Interaktiva mobilspel från Green Hat people

Escape Room Game

Genom att lösa ett antal kniviga problem ska ni låsa upp koden för att rädda dina servrar med viktig företagsinformation. Slå ihop era kloka skallar, det är vårt tips! Pris 495 kr/person ex moms.

Kreativa Uppdraget

Klurig teambuilding med glimten i ögat och massor av skratt! Aktiviteten innebär en fartfylld poängjakt där ni får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. 100 % mobil! Pris: 495 kr/pers ex moms.

Kodjakten / the Code hunt

En energiboost i konferensen. Har ni suttit still för länge och behöver en syreinjektion men har inte flera timmar att lägga på en aktivitet? Då kör vi kodjakten med ert gäng. Pris 495 kr/pers ex moms

Lekfull teambuilding med skratt

Vi lovar att ni ska få prova något nytt. Vi lovar att vi ska väcka tävlingsinstinkten. Vi lovar att vi ska få er att skratta. Det här kan vi!
Vi lovar att vi ska få er att skratta. Det här kan vi!

Fäktning – turnering

En aktivitet där så gott som alla börjar på samma nivå och alltid bjuder på oanade talanger. Adrenalinet pumpar och svetten porlar sig i pannan. Spänning med skratt, En Garde! Pris 745 kr/pers ex moms

Lådbilsbygge och rally

Ni får samma förutsättningar att bygga en unik lådbil för stundande tävling. Entusiasmen är stor och ofta förvånar kollegans finurliga uppfinningsrikedom. Pris 645 kr/pers ex moms

Gruppaktivitet för firmafesten eller minglet

Vill ni krydda er kickoff, firmafest eller sommarfest med något extra? Här hittar ni roliga AKTIVITETER SOM FÖRHÖJER STÄMNINGEN OCH BJUDER IN TILL AVSLAPPNADE SAMTAL OCH SKRATT. TA INTE LIVET FÖR ALLVARLIGT, KOM IHÅG ATT HA ROLIGT OCH BJUD PÅ ER SJÄLVA!
Här hittar ni roliga gruppaktiviteter om ni vill krydda er kickoff, firmafest eller sommarfest med något extra!

Flipperspel event

Okomplicerat skoj där alla kan delta oavsett förkunskaper eller fysik, det är ju faktiskt helt omöjligt att värja sig mot flipperspel. Alltid superuppskattat! Pris från 8 000 kr ex moms.

Dansmaskin

Dansmaskinen är intuitiv och man väljer sin favoritlåt & svårighetsgrad. Boka dansmaskinen till event, firmafest eller ungdomsevent och njut av alla leenden. Pris 10 800 kr ex moms

Sisyfox

Vi kunde inte kunde motstå. Mixen där teknik möter fysisk rörelse, vi gillar. Precis lagom svårt och jättekul. Vi har två så du kan även möta kollegan. Pris från 8 000 kr ex moms

Färdiga paket med bra innehåll för er fest!

Eventpaket ”Ny tech”

Paket som andas framtid. 2 x RaceRoom, VR-monter, Icaros flygsim, skyttesim, nattduell samt transport ToR, rigg & riv. Pris 37 440 kr (Ord. pris 48 000 kr)

Vi älskar aktiviteter

Gruppaktivitet utomhus

Som ni kan se här på vår hemsida så älskar vi aktiviteter av alla dess slag! Vi har och har en hel uppsjö med olika gruppaktiviteter när du står inför kickoff, konferens, fest eller kanske ett öppet hus. Våra kunder hittar oss oftast vid sökning efter bra konferens- eller kickoffaktiviteter på nätet och allt oftare landar dem i att Didgeridoo utöver aktiviteten även sköter bokning av anläggning, mat etc. Välkommen att boka gruppaktiviteter hos Didgeridoo.

event och aktivitet kickoff teambuilding evenemang
Gruppaktivitet inomhus

Ett urval av klienter vi har ordnat gruppaktiviteter åt

Några av våra kunder

Teambuilding
Teambuilding
Senaste åren har vi lagt mycket krut på att skapa bra och givande koncept för företag. Vi är nu väl rustade för att ta oss an alla typer av grupper. Lagbygge med kreativitet, samarbete och glädje!

Pdf – Gruppaktiviteter

Med ett av Sveriges största utbud av aktiviteter och gruppaktiviteter så anlitas vi ofta till konferenser, teambuilding, kickoffer och sommarfester över hela landet. Vi tar vår nisch på fullaste allvar och vi älskar att aktivera, testa oss gärna!

Senaste åren har vi lagt mycket krut på att skapa bra och givande gruppaktiviteter och koncept för företag. Vi är nu väl rustade för att ta oss an alla typer av grupper. Lagbygge med kreativitet, samarbete och glädje.

Med ett av Sveriges största utbud av gruppaktiviteter anlitas vi ofta till konferenser, kickoffer och sommarfester över hela landet. Vi tar vår nisch på fullaste allvar och vi älskar att aktivera, testa oss gärna!

Vad våra kunder har att säga

 • Tack själva, vi är helnöjda! Det va riktigt roligt att testa alla 5 aktiviteterna. Det passade oss som handen i handsken.
  Har verkligen inget att klaga på.
  Kommer med säkerhet kontakta er fler ggr 🙂
  Mvh Sofie
  Sofie N Kalmar
 • Hej Christopher!

  Jag vill tacka för ett väl genomfört event. Personalen var nöjd och glad och allt flöt på smidigt och Daniel var kanon som värd.

  Vi får säkerligen anledning att höra av oss igen, på återhörande!

  Anders M Bil & Traktor Nyköping
 • Tack för en lyckad kväll. Den var väldigt uppskattad och dom jag har pratat med var JÄTTENÖJDA. Så stort tack till dig. En kanon kväll med mycket skratt och tävlings anda. Mycket bra skött och trevligt bemötande. Roliga aktiviteter  och hög kvalité på  utrustning (RaceRoom, Skyttesimulator och Icaros flygsim).

  Vi kommer höra av oss igen!

  Stort tack från oss på ABEKA El & Kraftanläggningar Nyköping.

  Jonas L ABEKA, Nyköping
 • Ett stort tack för den fantastiska teambuildingen. Superproffsigt ordnat med rolig femkamp, fika, efterföljande middag, busstransport och övernattning. Allt funkade verkligen perfekt både inför dagen med planering och i kontakten med er på Didgeridoo och under själva dagen och kvällen. Ni får högsta betyg från oss på Unionen 🙂

  Karolina E Unionen
 • Hej! Ville bara säga tack och att det var verkligen populärt med racing-simulatorerna! Hoppas att det gick bra att hämta allt också. Med Vänliga Hälsningar Fredrik

  Fredrik H Växjö Kommun
 • Under vår Kick-off anlitades Didgeridoo för att hålla i Green hat Challenge. Vi var ute efter en aktivitet som skulle
  skapa glädje, skratt och teamwork. Green hat Challenge prickade in allt, stort tack!
  Therese S Axeltorps vårdhem, Personalavdelningen
 • Hej Christopher!

  Jag vill tacka er och dina tre killar och tjej som var och styrde för oss i fredags.

  Alla hade jätteroligt, ni gjorde ett bra jobb.

  Tack!

  Josefin B Personaladministratör Botrygg, Linköping
 • Vi på SOF vill tacka för det, av oss och besökarna, mycket uppskattade eventpaketet och för servicen vi fick i samband med det! Det hade inte kunnat bli bättre.

  Sara H Studenternas Orkester Förening, Linköping
 • Alla på företaget var verkligen supernöjda med femkampen!!! Det blev många skratt och de som var lite tveksamma innan gav sig friskt in i leken.

  Så ett stort tack till er och speciellt till din kollega Erik som gjorde ett riktigt bra jobb och fick alla att känna sig bekväma 🙂

  Vi hör absolut av oss igen om det blir aktuellt!

  Trevlig sommar!

  Catharina E OBIK, Eneryda
 • Vi är helnöjda!

  Många har kommenterat hur roligt och bra allt var. 

  Jag tycker att valet av restauranger var jättebra, maten var kanon.

  En eloge till grillmästaren på kvällen, de höll verkligen koll på alla allergier och specialkost, maten var jättegod. 

  Ditt gäng tog verkligen hand om oss och vi hade riktigt roligt både på dagen och kvällen. 

  Daniel var också kanon, roligt att han stod mitt ibland oss när han underhöll.

  Christina S Unionen
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt