Silent disco – Hörlursdansfest

Boka in en udda aktivitet för er konferens eller på ungdomseventet.

Silent disco – Hörlursdansfest

Med våra trådlösa hörlurar får du frihet att utforska utrymmen som inte tidigare har kunnat användas på grund av störningsbegränsningar eller brist på infrastruktur för att hänga skrymmande ljud och ljusinstallationer.

Till hörlurarna har vi med tre kanalsändare som ni kan koppla er musikkälla till. Ni kan alltså spela tre olika listor samtidigt och personerna med hörlurarna väljer själva vilken kanal de vill lyssna till. Man kan även köra två DJ´s mot varandra + en tredje som spelar bugg eller tryckare… Byter man kanal på hörluren så ändras färgen på headsetet (grönt, blått eller rött). Kör ni en klassiker kan man förutom att se färgen ofta höra vilken kanal folk lyssnar på eftersom de sjunger med i texten. Se filmen nedan från USA så förstår ni!

Testa denna aktivitet till er nästa fest!

Vanliga frågor

Kan vi hantera denna aktivitet med egen personal?

Absolut. Efter vi har riggat så visar vi er allt vad ni behöver veta.

Silent disco

En 100 % mobil aktivitet.

Tid för event

Normalt ingår 4 h aktiv tid för eventet. Vi är dock inte benhårda så tveka inte på att fråga så kommer vi säkerligen överens.

Strömbehov

Det räcker med ett vanligt 220 V uttag till kanalsändarna.

Pris per dag

100 st: 9 000 kr + moms

200 st: 15 000 kr + moms

Flera eventdagar i följd eller behöver du fler lurar? Be om offert med bra rabatt 🙂

Transport, rigg/riv

Till ovan priser tillkommer kostnader för personal vid aktivitet (valfritt), transport till och från event, tid för montering och rivning.

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - GruppaktiviteterFörslag på aktiviteter för grupper
event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - Publika eventFörslag på aktiviteter för event

Referenser

 • Hej Christopher! Vill tacka för ert arrangemang på vårt event i lördags, vi och våra kunder är så nöjda! Stort tack till Johan och Andreas!

  Ann F Da Vinci Management
 • Tack för en lyckad kväll. Den var väldigt uppskattad och dom jag har pratat med var JÄTTENÖJDA. Så stort tack till dig. En kanon kväll med mycket skratt och tävlings anda. Mycket bra skött och trevligt bemötande. Roliga aktiviteter  och hög kvalité på  utrustning (RaceRoom, Skyttesimulator och Icaros flygsim).

  Vi kommer höra av oss igen!

  Stort tack från oss på ABEKA El & Kraftanläggningar Nyköping.

  Jonas L ABEKA, Nyköping
 • Hej Christopher!

  Jag vill tacka för ett väl genomfört event. Personalen var nöjd och glad och allt flöt på smidigt och Daniel var kanon som värd.

  Vi får säkerligen anledning att höra av oss igen, på återhörande!

  Anders M Bil & Traktor Nyköping
 • Tack för leveransen av roliga och smått udda aktiviteter. Alla aktiviteter var lika uppskattade av deltagarna, men Icaros är ju något alldeles extra i och med att den är den enda i Sverige. Vi fick även bra stöttning av Christopher som fanns med på plats under genomförandet och såg till att alla aktiviteter fungerade som de skulle.

  Helene, Halmstad & Stockholm Produktionsledare, Brand Experience Scandinavia
 • Hej! Ville bara säga tack och att det var verkligen populärt med racing-simulatorerna! Hoppas att det gick bra att hämta allt också. Med Vänliga Hälsningar Fredrik

  Fredrik H Växjö Kommun

Femkamp för stora grupper

Vårt flaggskepp, storfemkampen är framtagen för grupper över 50 pers. Engagerar hela sällskapet, färdigt res på 2 h. Kör över hela Sverige med fantastiska vitsord. Pris: 400 kr/pers + moms

Andra förslag på aktiviteter
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt