Fäktningsturnering En Garde

Här börjar alla på samma nivå och har samma chans att vinna. Vem är företagets Zorro?

Turnering i Fäktning med värja

Fäktning

En av våra nyare aktiviteter i utbudet är fäktning, något som tagits emot med största glädje och entusiasm. Redan en favorit bland personalen eftersom den alltid bjuder på oväntade vändningar och otippade vinster. Det är inte alltid den självklare sportiga som vinner i fäktning, det är oftast den lurige rackaren.

Fäktning passar perfekt i samband med er konferens, kickoff, firmafest då den är helt mobil och kräver inte mycket yta och vem vill inte kunna skryta med att ha vunnit över sin arbetskollega i fäktning!

Vem ska få äran att titulera sig som företagets Zorro?

Efter en kort genomgång av hur fäktning och vapnet fungerar samt några tips om hur man bäst sätter en stöt (= 1 poäng) startar utmaningen.

Matcherna vi kommer köra är 3 x 3 minuter eller först till 5 poäng. Efter några uppvärmningsmatcher så kör vi igång turneringen och utser efter finalen en vinnare.

Inom fäktning finns tre olika vapen Värja, Florett och Sabel. Värjan som vi kommer att fäktas med är det längsta vapnet av alla tre och det vapen som kräver mest klurighet och taktik.

I Värjan får man poäng genom att stöta toppen på sin motståndare. Träffområde som ger poäng: Hela kroppen, från huvud till tå.

Florett som även det är ett stötvapen handlar mer om snabbhet och reaktioner. Träffområde som ger poäng: Bål och rygg.

Sabel är det enda vapen där man hugger mot sin motståndare istället för att stöta. Träffområde som ger poäng: Hela överkroppen ovanför midjan utom händerna.

Upplägg och tidsåtgång:

– Genomgång av utrustning och tävling

– Träningsmatcher och Turnering

– Prisutdelning

Vanliga frågor

Hur många passar detta för?

Vi rekommenderar mellan 15-80 personer.

Vad händer om vädret blir dåligt?

Denna aktivitet går att genomföra vid regn. Vi kan även ta med tält att bygga under.

Mobil aktivitet

En 100 % mobil aktivitet. Vart som helst är helt perfekt!

Tid för aktivitet

Ca 2 h, men går att anpassa efter behov.

Antal Personer

15 – 80 personer

745:-/pers ex moms

Till priset tillkommer transport till och från event, montering och rivning. Kontakta oss för offert.

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - GruppaktiviteterFörslag på aktiviteter för grupper

Referenser

 • Vi på SOF vill tacka för det, av oss och besökarna, mycket uppskattade eventpaketet och för servicen vi fick i samband med det! Det hade inte kunnat bli bättre.

  Sara H Studenternas Orkester Förening, Linköping
 • Måste bara säga att Ridsportens Dag i Oskarshamn blev en succé, mycket tack vare er och Oskar, förstås!
  Jag har fått några förfrågningar om Didgeridoo och gett ut telefonnummer och webbadress, så jag hoppas du får ut nåt bra av det också.
  Kan meddela att Oskar skötte sig exemplariskt och tog Ridborgarmärket innan han åkte hem, och det gillades av tjejerna kan jag lova. Bild finns på min FB så du kommer åt den om du vill se =)
  Hoppas vi kan ha nåt mer samarbete vid nåt annat tillfälle.
  Hanna B Ridsportens dag i Oskarshamn
 • Thank you for sorting our booking on Tuesday out. The students had a wonderful time and the two guys were super. We will certainly use your company again, Suzanne

  Suzanne G Internationella Engelska skolan, Stockholm
 • Vi är fantastiskt nöjda med hela evenemanget. Har enbart hört nöjda och positiva kommentarer från alla medarbetare med allt från aktiviteterna på fredagkvällen, lördagen under dagen samt lördagskvällen. Det upplevdes som väldigt positivt att det var aktiviteter som alla kunde vara med på under lördagseftermiddagen. Jag hade några oroliga som kom till mig under lördagen och började prata om att de hade ont på diverse ställen och ”nog” inte kunde vara med på eftermiddagen. Men…. Visade sig att alla var med och alla var positiva. Riktigt kul med ”Silent Disco”, bra drag på DJ:n också. Kändes helt klart som ni lyssnat in våra önskemål.

  Sammanfattningsvis vi är väldigt nöjda och upplever att ni lyssnat in vad vi vill ha och levererat det med precision.

  Tack.

  Anders N Ölands Bank
 • Kick-off Campushallen
  Tillsammans med Digeridoo fick vi en otroligt givande kick-off. Många roliga utmaningar som skapade gemenskap och laganda! En dag med strålande sol, många skratt och bra genomförande! Vi tackar och på återseende!

  Campushallen Campus, Linköping
 • Ett stort tack för den fantastiska teambuildingen. Superproffsigt ordnat med rolig femkamp, fika, efterföljande middag, busstransport och övernattning. Allt funkade verkligen perfekt både inför dagen med planering och i kontakten med er på Didgeridoo och under själva dagen och kvällen. Ni får högsta betyg från oss på Unionen 🙂

  Karolina E Unionen
 • Vi skrattade gott igår och alla var med och mkt nöjda efteråt. Riktigt bra ordnat.

  Mvh

  Mats

  Mats W Profil Hotels, Kalmar
 • Hej Christopher,

   Stort tack till Daniel och dig från oss i Lastfordonsgruppen!

  Daniel var toppenbra! Han gav oss en jätterolig och underhållande kväll, på ett mycket smidigt och trevligt sätt. Det var så skönt för alla att få skratta och koppla av mitt i en hektisk period.  

   Stort tack igen och jag önskar er en trevlig valborgshelg!

  Helen S Lastfordonsgruppen
 • Hej!
  Det var ett mycket lyckat event!
  Tack så hemskt mycket blev skitbra! 🙂
  Mvh Emil och Theo

  Emil och Teo Framtidsföreningen, Jönköping
 • Vi från Flamman Pub&Disco anlitade Didgeridoo för en eventdag med en femkamp. Proffsigt och trevligt kundbemötande, och en välplanerad och väl genomförd femkamp. Hela vår personalstyrka på 70 personer tyckte det var en grym dag och jag skulle varmt rekommendera Didgeridoo till andra som funderar kring att anlita detta företag för evenemang.

  Victor Lindgren Flamman Pub&Disco

Femkamp för stora grupper

Vårt flaggskepp, storfemkampen är framtagen för grupper över 50 pers. Engagerar hela sällskapet, färdigt res på 2 h. Kör över hela Sverige med fantastiska vitsord. Pris: 400 kr/pers + moms

Kreativa Uppdraget

Klurig teambuilding med glimten i ögat och massor av skratt! Aktiviteten innebär en fartfylld poängjakt där ni får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. 100 % mobil! Pris: 495 kr/pers ex moms.

Lådbilsbygge och rally

Ni får samma förutsättningar att bygga en unik lådbil för stundande tävling. Entusiasmen är stor och ofta förvånar kollegans finurliga uppfinningsrikedom. Pris 645 kr/pers ex moms

Andra förslag på aktiviteter
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt