event och aktivitet kickoff teambuilding evenemang

Tveka inte på att höra av dig!

Mail: info@didgeevent.se

Tel: 010 – 200 79 55

Vill du komma i kontakt med oss på Didgeridoo?

Tveka i så fall inte på att höra av dig!

Kontaktuppgifter

Du har kommit till eventföretaget Didgeridoo Event & Aktivitet AB, kort ”Didgeevent”. Vi levererar helhet eller delmoment till evenemang av vitt varierande storlek och typ. Konferensbokning samt aktiviteter till evenemang såsom kickoff, teambuilding, mässa, mingel eller fest. Tveka inte på att kontakta oss, helt förutsättningslöst förstås.

Christopher Rapp

VD, bokningsansvarig
rapp@didgeevent.se
070-7290625

Josefin Rapp

Administration & bokföring
josefin@didgeevent.se

Företagsinformation
Företagsnamn: Didgeridoo Event & Aktivitet AB
Organisationsnummer: SE556875-2231
(innehar f-skattesedel)
Bankgiro: 284-8133
Hemsida: www.didgeevent.se

Stabilt och tryggt – Sedan 2008

Didgeridoo startades som enskild firma 2008 och ombildades några år senare till AB.
Sedan vi blev Aktiebolag har vi haft siktet inställt på att nå AAA-rating hos Bisnode.

Detta lyckades vi faktiskt med det första året det var möjligt (det krävs att bolaget har funnits i minst 10 år, omsättning över 2 miljoner och nyckeltal väsentligt över branschens genomsnitt). Endast ett par procent når trippel-A så det känns lite hedrande såklart :).

Didgeridoo har Trippel A
Didgeridoo har högsta kreditvärdighet

Ni kanske har sett oss på vägarna?

Didgeridoobilar på rad

Det har varit en otroligt rolig resa att sedan starten 2008 då jag (Christopher Rapp) rullade med skrinda bakom cykeln till att nu se 5 dekalklädda bilar när man kommer in på morgonen, ett välfyllt lager med roliga aktiviteter och ett trevligt kontor där även ens fru arbetar.

På ett personligt plan sätter jag familjen högst. Vi har tre fina flickor som såklart skall ta över firman :). Idrottsligt är jag intresserad av träning. Förr lades väldigt mycket tid på att turnera Sverige tävlandes i Beach volleyboll, men numera är det löpning & styrketräning som gäller.

Nyhetsflöde – Start 2017

I vårt nyhetsflöde är det meningen att vi ska fylla på med fortlöpande information såsom nyheter, inlägg, tankar, misstag och annat spännande som rör Didgeridoos utveckling. Vi påbörjar denna (blogg) i samband med lanseringen av nya hemsidan (årsskiftet 2017/2018) och fortsätter fylla på högst upp. Du kan givetvis även följa oss på facebook www.facebook.com/Didgeevent.

Klicka precis här för att komma till nyhetsflödet.

Vanliga frågor

Varför i herrans namn döpte ni företaget till Didgeridoo?

För att den hängde på väggen när jag och min vän spånade på namnidéer. Det stod mellan Rapp Event och Didgeridoo event och jag är faktiskt väldigt glad att det blev som det blev. Vad säger Rapp event? Didgeridoo är ju kul bara att säga. Läs gärna mer om Didgeridoon i företagsnamnet under ”Om Oss” i menyn överst.

Telefon

Växel, bokning: 010 – 200 79 55
Christopher Rapp: 070 – 729 06 25

Mail

info@didgeevent.se

Anställda

4 pers på heltid.
2 pers på 50 % över hela året.
Ca 5-10 pers på timmar under högsäsong.

 Fordon

5 st Mercedes Sprinter lätta lastbilar
1 lång skåpbil
3 st släpvagnar
Så oftast går det att lösa! 🙂

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - GruppaktiviteterFörslag på aktiviteter för grupper
event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - Mässa, mingel & FestFörslag på aktiviteter för Mässa, mingel & Fest
event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - Publika eventFörslag på aktiviteter för Publika event

Referenser

 • Thank you for sorting our booking on Tuesday out. The students had a wonderful time and the two guys were super. We will certainly use your company again, Suzanne

  Suzanne G Internationella Engelska skolan, Stockholm
 • Didgeridoo lyckas alltid leverera!

  Vi på Gymnasieskolan Vipan har anlitat Didgeridoo till vår elevaktivitetsdag i Lomma under två år. Både kontakten inför och aktiviteterna under dagen har fungerat väldigt bra. Positivt bemötande och god service gör att vi gärna återkommer till er framöver. Bästa betyget till er!
  Eva-Lena C Lomma kommun
 • Vi på SOF vill tacka för det, av oss och besökarna, mycket uppskattade eventpaketet och för servicen vi fick i samband med det! Det hade inte kunnat bli bättre.

  Sara H Studenternas Orkester Förening, Linköping
 • Hej Christopher,

   Stort tack till Daniel och dig från oss i Lastfordonsgruppen!

  Daniel var toppenbra! Han gav oss en jätterolig och underhållande kväll, på ett mycket smidigt och trevligt sätt. Det var så skönt för alla att få skratta och koppla av mitt i en hektisk period.  

   Stort tack igen och jag önskar er en trevlig valborgshelg!

  Helen S Lastfordonsgruppen
 • Vi skrattade gott igår och alla var med och mkt nöjda efteråt. Riktigt bra ordnat.

  Mvh

  Mats

  Mats W Profil Hotels, Kalmar
 • Vi är fantastiskt nöjda med hela evenemanget. Har enbart hört nöjda och positiva kommentarer från alla medarbetare med allt från aktiviteterna på fredagkvällen, lördagen under dagen samt lördagskvällen. Det upplevdes som väldigt positivt att det var aktiviteter som alla kunde vara med på under lördagseftermiddagen. Jag hade några oroliga som kom till mig under lördagen och började prata om att de hade ont på diverse ställen och ”nog” inte kunde vara med på eftermiddagen. Men…. Visade sig att alla var med och alla var positiva. Riktigt kul med ”Silent Disco”, bra drag på DJ:n också. Kändes helt klart som ni lyssnat in våra önskemål.

  Sammanfattningsvis vi är väldigt nöjda och upplever att ni lyssnat in vad vi vill ha och levererat det med precision.

  Tack.

  Anders N Ölands Bank
 • Kick-off Campushallen
  Tillsammans med Digeridoo fick vi en otroligt givande kick-off. Många roliga utmaningar som skapade gemenskap och laganda! En dag med strålande sol, många skratt och bra genomförande! Vi tackar och på återseende!

  Campushallen Campus, Linköping
 • Måste bara säga att Ridsportens Dag i Oskarshamn blev en succé, mycket tack vare er och Oskar, förstås!
  Jag har fått några förfrågningar om Didgeridoo och gett ut telefonnummer och webbadress, så jag hoppas du får ut nåt bra av det också.
  Kan meddela att Oskar skötte sig exemplariskt och tog Ridborgarmärket innan han åkte hem, och det gillades av tjejerna kan jag lova. Bild finns på min FB så du kommer åt den om du vill se =)
  Hoppas vi kan ha nåt mer samarbete vid nåt annat tillfälle.
  Hanna B Ridsportens dag i Oskarshamn
 • Hej!
  Det var ett mycket lyckat event!
  Tack så hemskt mycket blev skitbra! 🙂
  Mvh Emil och Theo

  Emil och Teo Framtidsföreningen, Jönköping
 • Vi från Flamman Pub&Disco anlitade Didgeridoo för en eventdag med en femkamp. Proffsigt och trevligt kundbemötande, och en välplanerad och väl genomförd femkamp. Hela vår personalstyrka på 70 personer tyckte det var en grym dag och jag skulle varmt rekommendera Didgeridoo till andra som funderar kring att anlita detta företag för evenemang.

  Victor Lindgren Flamman Pub&Disco

Kontakt

Här hittar du kontaktuppgifter till oss på Didgeridoo Event & Aktivitet samt en djupare presentation om mig, Christopher Rapp, som startade bolaget 2008 och driver det än idag.

Varför heter vi Didgeridoo?

Varför heter vi då Didgeridoo Event & Aktivitet och inte Rapp Event eller aktivitetsevent, Aktivera eller liknande? Många gånger önskar vi att vi valt ett lättare namn men ändå så gillar vi det ju..

Affärsidé

Här kan du läsa Didgeridoo event & aktivitets affärsidé plus lite annat smått och gott. Läs även gärna om varför vi heter som vi heter.

Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt