Vår affärsidé

Läs gärna lite mer om oss och vår affärsidé!

Affärsidé

Företag arrangerar kontinuerligt konferanser, fester, aktiviteter och kick-offer för att deras personal skall bli och förbli motiverad.

Genom att anlita Didgeridoo Event & Aktivitet för att ta hand om dessa arrangemang ska både det anlitande företaget och deras anställda känna att det givit dem mer än de förväntade sig. Didgeevent erbjuder både färdiga förslag på event och aktiviteter, men tar sig även an större kick-offer eller konferensresor genom att samordna alla delaktiviteter till en bra helhet. Kundföretaget tjänar på detta sätt tid och kan slappna av och fokusera på väsentligt arbete.

För att nå målet att erbjuda det bästa inom team building och eventbranschen skall vi fortlöpande arbeta med förbättringar, såväl små som stora. För att göra förbättringsarbetet så effektivt som möjligt skall vi hela tiden samla in feedback från våra kunder som då får en chans att påverka deras nästkommande event.

Har du sett våra bilar på vägarna?

Bilarna på gården

Jag startade Didgeridoo event & aktivitet

Christopher Rapp

Vanliga frågor

Varför i herrans namn valde ni att heta Didgeridoo?

För att den hängde på väggen när jag och min vän spånade på namnidéer. Det stod mellan Rapp Event och Didgeridoo event och jag är faktiskt väldigt glad att det blev som det blev. Vad säger Rapp event? Didgeridoo är ju kul bara att säga. Läs gärna mer om Didgeridoon i företagsnamnet under ”Om Oss” i menyn överst.

Vad händer om vädret blir dåligt?

Då blir man blöt.

Kort beskrivet

Det där måste vi prova!

Förmedla känslan och ha roligt på vägen.

Kvalité i utrustning och personal.

Firade 10 år 2018

Didgeridoo startade våren 2008. Första två åren som ett sidojobb på kul. Nu är företaget nästan 15 år, och det blir faktiskt bara roligare och roligare. Ser fram emot hur roligt det kommer att vara 2028 :).

Omsättning

2022 – Oms: ca 8 500 tkr

Anställda

4 pers på heltid sett över ett helt år.

2 pers på 50 % över hela året.

Ca 5-10 pers på timmar under högsäsong.

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - Aktiviteter för GrupperFörslag på aktiviteter för grupper
event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - Aktiviteter för Mässa, mingel & FestFörslag på aktiviteter för event

Referenser

 • Vi vill bara tacka för en mycket lyckad kväll igår! Alla har snackat om de för fullt här idag och jag har inte hört ett enda negativ ord!

  Övningarna va till stor glädje för samtliga och maten va riktigt suverän, som sagt en toppenkväll!!

  Bifogar en bild som gjordes efter gårdagen och som nu pryder anslagstavlan i fikarummet här! J

  Stort tack ingen och på återhörande!

  Mattias Q Atrio Arkitekter
 • Vi hade mycket trevligt i fredags och tackar för det du bidrog med för att göra festen lite extra rolig. Vi kommer definitivt att höra av oss igen om vi har fler event på gång. Ha det fint. Hälsningar Erika

  Erika D GBJ Bygg, Växjö
 • Hej!

  Vi är helnöjda, hornen väste ut på alla, precis så som det ska göra om man vill vinna;), alla fick sig ett rejält pass samt många goa skratt. En eloge till Oskar, supertrevlig och tog sig tid att komma till vår middag för att presentera 1-3:e pris :).

  Stort TACK!

  Ha en fortsatt bra dag!

  Birgitta A VD-assistent, BWG Homes i Vetlanda

Femkamp Företag

Upp till kamp med Didgeridoo. Vi har femkampen som passar er företagsgrupp. Sumofotboll, segway, nattduellen, samarbete m m. Bra blandning och kul innehåll. Pris 595 kr/pers + moms.

Kreativa Uppdraget

Klurig teambuilding med glimten i ögat och massor av skratt! Aktiviteten innebär en fartfylld poängjakt där ni får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. 100 % mobil! Pris: 495 kr/pers ex moms.

Varför heter vi Didgeridoo?

Varför heter vi då Didgeridoo Event & Aktivitet och inte Rapp Event eller aktivitetsevent, Aktivera eller liknande? Många gånger önskar vi att vi valt ett lättare namn men ändå så gillar vi det ju..

Andra förslag på aktiviteter
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt