Mobilt Game Room eller ”Mingel Bonanza”

Har ni svårt att hitta något för alla och vill förstärka glädjen i att delta istället för att fokusera på tävling? Här har ni svaret…

Mobilt game Room

Alla företagsgrupper består av en särskild blandning av individer som allesammans har individuella önskemål och personliga tycken och smak. Vissa vill ha action, några vill ha äventyr och andra vill ha teambuilding eller bara lugn & ro. Ju större grupp ju fler intressen, låter svårt..

Aktiviteten som det senaste året har blivit mest bokad (med fantastiska lovord) är aktiviteten som vi kallar Mobilt Game Room eller ”mingel bonanza”. Anledningen till dess popularitet är att aktiviteten andas framtid och är så flexibel i storlek och utformning. Alla företag har en yta som passar. Vid invigningen av ett kontor i Göteborg fick vi exempelvis uppdraget att placera ut skyttesimulator, Racingsimulatorer, mekanisk tjur, VR och Segway på 3 olika våningar i mer eller mindre lättåtkomliga rum. Resultatet blev succé.

Låt oss förvandla er yta (lager, kontor etc) till ett eget mobilt Game Center med en buffé av aktiviteter. Vi tar med aktiviteterna och ni står för ytan. Perfekt för blandade företagsgrupper till kickoffen eller efter konferensen. Tillsammans väljer vi ut innehållet och tar fram tävlingar, övningar och lekar anpassade efter er grupp.

Mobilt Game Room är förmodligen den aktivitet som bokas allra mest just nu med väldigt fina recensioner. Att ha några roliga aktiviteter kvar under kvällens fest eller minglet är superuppskattat. Det blir uppsluppet, glatt och skapar rörelse på arrangemanget. Istället för att folk blir sittande vid sina vanliga bordskompisar så går man istället runt och chit chattar med alla.

Priset på aktiviteten beror på olika faktorer såsom tidåtgång, val av aktiviteter och vilken mängd personal som krävs. För att komma ner i pris erbjuder vi större grupper möjligheten att använda egen personal på utvalda stationer.

Exempel på aktiviteter som kan ingå i ett Mobilt Game Room:
Mekanisk tjur
VR – Ett dedikerat kit för rörliga spel.
Skyttesimulator – Verklighetstroget och skitkul
Race Room Racingstolar – Race mot varandra i crash burar
Längdskidåkningssimulator – Energi. Tävla gärna i stafettlag
Icaros flygsimulator – Känn luften under din vingar
Energicyklarna – Cykla, cykla, cykla samtidigt som ”don’t stop me now” skanderar
Jättenintendo – En klassiker i stor tappning. Punch out, bubble ball eller Ice climber..
Nattduellen – Alla har sett detta och velat prova, nu har du chansen.

Vi är vana vid att skapa tävlingar on the go. Tveka inte på att ge oss chansen, ni kommer snabbt nå en magisk stämning vid ert arrangemang. Kika även på vår aktivitet Kontorskampen om ni är intresserade av dessa aktiviteter i tävlingsformat vilket lirar väldigt bra!

Paketförslag ”Ny Tech”

Vi har satt ihop ett prisexempel för att ge en hint om paketpris för ert arrangmang, vi kallar paketet ”Ny Tech”:
– 2 st RaceRoom simulatorer 4×3 m
– VR-Monter 3×3 m med projektion mot bakvägg
– Skyttesimulator monter 3×3 m
– Icaros flygsimulator 3×3 m
– Nattduellen 2×3 m
– Jättenintendo 1,5 x 2 m
– Transport ToR, rigg/riv samt 1 personal från oss på plats.

Priset för detta kit är 33 800 kr exklusive moms (=25 % rabatt). Vill ni ha ett annat paket, säg bara till så löser vi det.

Paket "Ny Tech"

paket ny tech

Vanliga frågor

Hur många passar detta för?

Vi rekommenderar mellan 40-300 personer.

Vad händer om vädret blir dåligt?

Vissa av aktiviteterna går att genomföra vid regn. Vi kan även ta med tält att bygga under.

Mobil aktivitet

En 100 % mobil aktivitet. Vart som helst är helt perfekt! Inne, ute eller både och..

Tid för aktivitet

Mellan 1,5-4 h, men går att anpassa efter behov.

Antal Personer

40 – 300 personer

Från 15 000

Exklusive moms. Aktiviteten är för lite större grupper och beror på hur många aktiviteter man vill ha med. I ovan pris ingår mekanisk tjur (bemannad av oss), Segway och sumofotboll, transport till och från event, montering och rivning. Tveka inte på att be om pris på ditt paket!

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - GruppaktiviteterFörslag på aktiviteter för grupper
event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - Publika eventFörslag på aktiviteter för event

Referenser

 • Tack för en lyckad kväll. Den var väldigt uppskattad och dom jag har pratat med var JÄTTENÖJDA. Så stort tack till dig. En kanon kväll med mycket skratt och tävlings anda. Mycket bra skött och trevligt bemötande. Roliga aktiviteter  och hög kvalité på  utrustning (RaceRoom, Skyttesimulator och Icaros flygsim).

  Vi kommer höra av oss igen!

  Stort tack från oss på ABEKA El & Kraftanläggningar Nyköping.

  Jonas L ABEKA, Nyköping
 • Hej Christopher! Vill tacka för ert arrangemang på vårt event i lördags, vi och våra kunder är så nöjda! Stort tack till Johan och Andreas!

  Ann F Da Vinci Management
 • Hej Christopher!

  Jag vill tacka för ett väl genomfört event. Personalen var nöjd och glad och allt flöt på smidigt och Daniel var kanon som värd.

  Vi får säkerligen anledning att höra av oss igen, på återhörande!

  Anders M Bil & Traktor Nyköping
 • Tack för leveransen av roliga och smått udda aktiviteter. Alla aktiviteter var lika uppskattade av deltagarna, men Icaros är ju något alldeles extra i och med att den är den enda i Sverige. Vi fick även bra stöttning av Christopher som fanns med på plats under genomförandet och såg till att alla aktiviteter fungerade som de skulle.

  Helene, Halmstad & Stockholm Produktionsledare, Brand Experience Scandinavia
 • Hej! Ville bara säga tack och att det var verkligen populärt med racing-simulatorerna! Hoppas att det gick bra att hämta allt också. Med Vänliga Hälsningar Fredrik

  Fredrik H Växjö Kommun

Kontorskampen

En femkamp i ovanliga grenar som passar för kontoret/lagret eller på konferenshotellet. Grenar som nattduellen, skyttesimulator, racingsimulatorer m fl. Pris från 595 kr/pers ex moms.

Femkamp för stora grupper

Vårt flaggskepp, storfemkampen är framtagen för grupper över 50 pers. Engagerar hela sällskapet, färdigt res på 2 h. Kör över hela Sverige med fantastiska vitsord. Pris: 400 kr/pers + moms

Andra förslag på aktiviteter
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt