Uppblåsbara hoppborgar, combohoppborgar med rutschkana

Alltid lika populärt bland barnen. Lägger man dessutom till en rutschkana på hoppborgen eller ännu hellre en stor bredvid så är det succé.

Hoppborg och combohoppborgar med slide

Hoppborgar, vilka barn älskar dem inte? Barnens reaktion går inte att misstolka: -”En hoppborg, får vi hoppa?” Barnen vet precis vad som gäller och skorna åker av.

En aktivitet som förutom hinderbanor har blivit självskriven på barn- och ungdomsevent är hoppborgar i olika format. Anledningen till deras popularitet är att de är så mångsidiga och för att dem på ett säkert sätt med bra genomströmning sväljer många barn samtidigt.

Vi har hoppborgar i några olika format beroende på hur platsen ser ut, hur mycket folk som förväntas till evenemanget och såklart även hur budgeten ser ut. Vi rekommenderar alltid att variera utbudet av aktiviteter på evenemanget, och ser detta som en av våra styrkor, men som bra bas så finns väldigt ofta en hoppborg med i förslaget/offerten.

Barnhoppborg 4 x 3 m med tak: 3 000 kr + moms

För de minsta barnen med omgivande nät och tak som skyddar barnen från att ramla ut och regn, väldigt tacksamt bland föräldrar!

hoppborg Barnhoppborg med sidoskydd didgeridoo

Clown Combohoppborg 5×7 m med tak: 4 000 kr + moms

Clowncombo hoppborgen är nyast i utbudet, vi har 3 st till uthyrning. Det är tak över hoppdelen vilket framförallt är bra som solskydd. I o m att man inte får ha hoppborgar uppe i regn så funkar det inte som regnskydd även om det är positivt även för detta eftersom hoppborgen inte blir lika blöt under tiden som man släpper ur luften ur aktiviteten som den hade blivit utan tak.

Clown hoppborg med rutschkana. ny för 2017. 3 st i lager

Jätterutschkana 4 x 6 x 5 m: 5 000 kr + moms

Väntar man många besökare och/eller vill dela upp besökarna på flera olika aktiviteter så är en rutschkana väldigt populära. En stor fördel med rutschkanorna är även att de på grund av flödet och genomströmningen aktiverar många barn samtidigt. Vi har 2 st jätterutschkanor i utbudet.

Uppblåsbar jätterutschkana clown utanför Citygross i Kalmar vid event

Vanliga frågor

Kan vi ha egen personal?

Ja, absolut!
Det alltid skall finnas någon som har uppsikt över varje uppblåsbar aktivitet. Viktigast att tänka på är att barnen inte klättrar på sidorna, att förankringen sitter bra men även att det inte är för många i aktiviteten samtidigt.

Vad händer om vädret blir dåligt?

Uppblåsbara aktiviteter får enligt konsumentverkets riktlinjer inte användas vid regn eller vind över 8 m/s. Vi följer dessa riktlinjer.

Hoppborg

Hoppborgar går bra att ställa utomhus eller inomhus. Normalt behövs dock en takhöjd på ca 5 m om den ska stå inne.

Som underlag är mjukt gräs att föredra då man slipper fallskyddsmattor och kan slå ner markspikar istället för betongfundament.

Tid

Normalt ingår 4 h aktiv tid för eventet. Vi är dock inte benhårda så tveka inte på att fråga så kommer vi säkerligen överens

Strömbehov

1 fläkt på 1100 W. Det räcker med ett vanligt 220 V uttag så länge det inte är andra som delar på samma källa.

Pris

Barnhoppborg: 3 000 kr + moms

Clown Combo: 4 000 kr + moms

Transport, rigg/riv

Till priset tillkommer kostnader för personal vid aktivitet (valfritt), transport till och från event, tid för montering och rivning.

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - Publika eventFörslag på aktiviteter för event

Referenser

 • Hej!

  Vi är helnöjda, hornen väste ut på alla, precis så som det ska göra om man vill vinna;), alla fick sig ett rejält pass samt många goa skratt. En eloge till Oskar, supertrevlig och tog sig tid att komma till vår middag för att presentera 1-3:e pris :).

  Stort TACK!

  Ha en fortsatt bra dag!

  Birgitta A VD-assistent, BWG Homes i Vetlanda
 • Vi hade mycket trevligt i fredags och tackar för det du bidrog med för att göra festen lite extra rolig. Vi kommer definitivt att höra av oss igen om vi har fler event på gång. Ha det fint. Hälsningar Erika

  Erika D GBJ Bygg, Växjö
 • Vi vill bara tacka för en mycket lyckad kväll igår! Alla har snackat om de för fullt här idag och jag har inte hört ett enda negativ ord!

  Övningarna va till stor glädje för samtliga och maten va riktigt suverän, som sagt en toppenkväll!!

  Bifogar en bild som gjordes efter gårdagen och som nu pryder anslagstavlan i fikarummet här! J

  Stort tack ingen och på återhörande!

  Mattias Q Atrio Arkitekter
Andra förslag på aktiviteter
 • mobil Curling
  mobil Curling
  Enskilda publika aktiviteter Förgyll firmafesten
 • Strike’a’light
  Strike’a’light
  Barn o ungdomsevent Enskilda publika aktiviteter Förgyll firmafesten
 • Nattduellen
  Nattduellen
  Barn o ungdomsevent Enskilda publika aktiviteter Förgyll firmafesten
 • Jättenintendo 8-bit
  Jättenintendo 8-bit
  Barn o ungdomsevent Enskilda publika aktiviteter Förgyll firmafesten
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt