Konferensbokning

Konferens, vi hjälper dig med bokning och aktiviteter

glad tjej. Dinner game ice breaker game för konferens grupper

Ska ni anordna en konferens men vill slippa lägga tiden? Vi gör det åt dig!

Vi erbjuder konferensbokning och aktiviteter runt om i hela Sverige. Önskar ni halvdag, heldag eller kanske flera dagar med övernattning? Tillsammans med er kommer vi överens om lämpligt format och sätter sedan agendan med arrangemangets innehåll. Teambuilding, boende, konferensrum, mat och dryck, fika och även tid för lättsammare mingel. Allt för att hålla skärpan på topp konferensen igenom och svetsa samman er grupp. Vi sköter konferensbokningen till er. Det inkluderar bokning av anläggning, aktiviteter och delmoment efter era önskemål, budget och förutsättningar. Detta ser vi fram emot!

Lådbilsbygge med rally. teambuilding bygga lådbil och köra race

Vårt egna konferenskoncept ”Didgeridookonferens”

Konferensbokning Femkamp

Vill ni ha känslan av att ha släppt garden, lärt känna varandra och skrattat ihop efter konferensen? Välj då vår Didgeridookonferens med fokus på att skapa gemenskap i er grupp. Efter dagens viktiga utbildningar och diskussioner så tillägnar vi eftermiddagen/kvällen till aktivitet, glädje, sammanhållning och skratt. Vi sköter hela konferensbokningen.

För detta koncept samarbetar vi med ett antal passande anläggningar. Kontakta oss så tar vi fram ett bra förslag på konferensbokning för er.

Klicka här för att komma till en djupare presentation av konferenskonceptet ”Didgeridoo-konferens”.

Kontakta oss för enkel konferensbokning!

Bokad konferens på stufvenäs gästgifveri i kalmar
Teambuilding
Teambuilding
Senaste åren har vi lagt mycket krut på att skapa bra och givande koncept för företag. Vi är nu väl rustade för att ta oss an alla typer av grupper. Lagbygge med kreativitet, samarbete och glädje!

Konferensbokning och vanliga aktiviteter

Vill ni sköta konferensens alla hållpunkter själva och bara ta hjälpa av oss för vår specialité, nämligen aktiviteter, så är det inga konstigheter. Boka en klassisk tre-, eller femkamp – det går hem i nästan alla lägen. Variation mellan grenarna och något som passar alla. Annars kanske locka fram kreativiteten med ett Lådbilsbygge? En aktivitet som är gjord för företagsgrupper är Green Hat Challange, den är verkligen för ALLA. Kanske allra hetast just nu är våra tekniska aktiviteter med bl a nervkittlande VR och häftiga simulatorer, vi kallar det för mobilt Game Center eller ”Mingel Bonanza”. Boka vilka aktiviteter du vill till just er konferens eller låt oss ta hand om hela konferensbokningen.

Här nedan hittar du några av de aktivitetskoncept som vi ofta bokar in på konferensanläggningar. Om du inte hittar något som träffar mitt i prick så kan du hitta många fler bra förslag under ”Gruppaktiviteter”. Vi tror på lagbygge med kreativitet, samarbete och glädje.

Lite djärvt men vill nästan påstå att vi har något för alla typer av typer och typer av tillfällen. Vi tar hand om er konferensbokning!

Flipperspel event

Okomplicerat skoj där alla kan delta oavsett förkunskaper eller fysik, det är ju faktiskt helt omöjligt att värja sig mot flipperspel. Alltid superuppskattat! Pris från 8 000 kr ex moms.

Kontorskampen

En femkamp i ovanliga grenar som passar för kontoret/lagret eller på konferenshotellet. Grenar som nattduellen, skyttesimulator, racingsimulatorer m fl. Pris från 595 kr/pers ex moms.

Escape Room Game

Genom att lösa ett antal kniviga problem ska ni låsa upp koden för att rädda dina servrar med viktig företagsinformation. Slå ihop era kloka skallar, det är vårt tips! Pris 495 kr/person ex moms.

Femkamp för stora grupper

Vårt flaggskepp, storfemkampen är framtagen för grupper över 50 pers. Engagerar hela sällskapet, färdigt res på 2 h. Kör över hela Sverige med fantastiska vitsord. Pris: 400 kr/pers + moms

Fäktning – turnering

En aktivitet där så gott som alla börjar på samma nivå och alltid bjuder på oanade talanger. Adrenalinet pumpar och svetten porlar sig i pannan. Spänning med skratt, En Garde! Pris 745 kr/pers ex moms

Kreativa Uppdraget

Klurig teambuilding med glimten i ögat och massor av skratt! Aktiviteten innebär en fartfylld poängjakt där ni får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. 100 % mobil! Pris: 495 kr/pers ex moms.

Kodjakten / the Code hunt

En energiboost i konferensen. Har ni suttit still för länge och behöver en syreinjektion men har inte flera timmar att lägga på en aktivitet? Då kör vi kodjakten med ert gäng. Pris 495 kr/pers ex moms

Lådbilsbygge och rally

Ni får samma förutsättningar att bygga en unik lådbil för stundande tävling. Entusiasmen är stor och ofta förvånar kollegans finurliga uppfinningsrikedom. Pris 645 kr/pers ex moms

Urval av klienter vi ordnat konferensbokning & aktiveteter åt

Ladda ner en pdf-folder på aktiviteter för er konferensbokning

Med ett av Sveriges största och bokningsbara aktivitetsutbud anlitas vi ofta till konferenser, kickoffer och sommarfester över hela landet. Vi tar vår nisch på fullaste allvar och vi älskar att aktivera, testa oss gärna! Låt oss ta hand om konferensbokningen!

Senaste åren har vi lagt mycket krut på att skapa bra och givande koncept för företag. Vi är nu väl rustade för att ta oss an alla typer av grupper. Lagbygge med kreativitet, samarbete och glädje.

Vi älskar aktiviteter

Gruppaktivitet utomhus

Som ni kan se här på vår hemsida så älskar vi aktiviteter av alla dess slag och har en hel uppsjö med alternativ när du står inför kickoff, konferens, fest eller kanske ett öppet hus. Våra kunder hittar oss oftast vid sökning efter bra konferens- eller kickoffaktiviteter på nätet och allt oftare landar dem i att Didgeridoo utöver aktiviteten även sköter bokning av anläggning, mat etc. Vi tar helt enkelt hand om hela konferensbokningen.

event och aktivitet kickoff teambuilding evenemang
Gruppaktivitet inomhus

Mobila aktiviteter till er konferensanläggning

glad tjej. Dinner game ice breaker game för konferens grupper

Fler och fler av Sveriges event-/konferens-anläggningar väljer oss som en av sina aktivitetsleverantörer. Det är även väldigt vanligt att kunder kontaktar oss direkt och bokar in en aktivitet till sin bokade anläggning. Vart ni befinner er spelar nästan ingen roll då alla aktiviteter vi erbjuder utgår från idén att vi skall kunna utföra den vart som helst.

Vi grymma på mobila aktiviteter!

Om ni som anläggning vill inleda ett samarbete och erbjuda era kunder vårt utbud så är vi givetvis jätteglada. Vi förser då er anläggning med säljmaterial, lättförstådda pristabeller och kunskap för att i sin tur kunna erbjuda era kunder bästa möjliga service och kvalitet.

konferensanläggning vid kickoff
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt