Sumofotboll – Fotboll i sumodräkter

Sumofotboll, världens roligaste sport, om det ens vore en sport. Ingen kan värja sig!

Spela fotboll 3 mot 3 i sumodräkter

Fotboll har ju alla spelat, dock ej iförda sumobrottningsdräkter. 3 mot 3 med väldigt begränsad rörelseförmåga, sikt och ork möts ni i matcher som är minst lika roliga att se på som att spela.

Sumodräkterna ger dig ett skyddshöjle så att ni kan spela fotboll och tacklas utan att göra illa er. Det ser även otroligt fånigt och är nästan lika roligt ut för dem som tittar på. Förmodligen världens fjantigaste sport, om det ens vore en sport.

Vi kommer lika lätt ut till er och sätter upp denna aktivitet. Med oss har vi en uppblåsbar fotbollsplan, sumodräkter och en fotboll.

Antingen sätter vi ihop en turnering eller så kör man fria utmaningsmatcher. Det brukar inte vara svårt att få folk att ställa upp. När man har fått upp spelarna på planen så dröjer det inte länge innan man hör skratten runtom planen. Vem skulle inte skratta?

Gruppaktivitet sumofotboll. Att spela sumofotboll som grupp kostar 500 kr/person inkl. 6 dräkter, uppblåsbar fotbollsplan och boll. Transport ingår ej.

Publikt event sumofotboll. Att ta med sumofotboll på ert event kostar 5 200 kr + moms inkl. 6 sumodräkter, uppblåsbar fotbollsplan, fläkt och boll. Transport ingår ej.

Möhippa. tjejgäng spear body zorb bumper fotboll

Vanliga frågor

Hur många passar detta för?

Vi rekommenderar mellan 15-40 personer. Är ni fler så kan vi såklart spela sumofotboll, men kanske även lägga till ytterligare några aktiviteter.

Vad händer om vädret blir dåligt?

Denna aktivitet går inte att köra vid regn. Kund ansvarar normalt för backuplokal, t ex sporthall.

Sumofotboll

En 100 % mobil aktivitet. Vart som helst är helt perfekt!

Strömbehov

Det räcker med ett vanligt 220 V uttag så länge det inte är andra som delar på samma källa.

Grupp - Lagom tid

Att köra sumofotboll som gruppaktvitet vid t ex kickoff, svensexa eller möhippa är vanligt. Lagom tid är ca 1-2 h, det är ganska fysiskt…

500:- / Person

För grupper 15-30 pers. I Priset ingår 6 st sumodräkter och uppblåsbar fotbollsplan, transport, rigg/riv.

Publikt event - Tid

Normalt ingår 4 h aktiv tid för eventet. Vi är dock inte benhårda så tveka inte på att fråga så kommer vi säkerligen överens.

6 500 kr

Sumofotboll för publika event. I Priset ingår 6 st sumodräkter, fläkt och uppblåsbar fotbollsplan. Personal vid aktivitet, transport till och från event, montering och rivning tillkommer.

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - GruppaktiviteterFörslag på aktiviteter för grupper
event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - Publika eventFörslag på aktiviteter för event

Referenser

 • Vi vill bara tacka för en mycket lyckad kväll igår! Alla har snackat om de för fullt här idag och jag har inte hört ett enda negativ ord!

  Övningarna va till stor glädje för samtliga och maten va riktigt suverän, som sagt en toppenkväll!!

  Bifogar en bild som gjordes efter gårdagen och som nu pryder anslagstavlan i fikarummet här! J

  Stort tack ingen och på återhörande!

  Mattias Q Atrio Arkitekter
 • Vi hade mycket trevligt i fredags och tackar för det du bidrog med för att göra festen lite extra rolig. Vi kommer definitivt att höra av oss igen om vi har fler event på gång. Ha det fint. Hälsningar Erika

  Erika D GBJ Bygg, Växjö
 • Hej!

  Vi är helnöjda, hornen väste ut på alla, precis så som det ska göra om man vill vinna;), alla fick sig ett rejält pass samt många goa skratt. En eloge till Oskar, supertrevlig och tog sig tid att komma till vår middag för att presentera 1-3:e pris :).

  Stort TACK!

  Ha en fortsatt bra dag!

  Birgitta A VD-assistent, BWG Homes i Vetlanda

Femkamp för stora grupper

Vårt flaggskepp, storfemkampen är framtagen för grupper över 50 pers. Engagerar hela sällskapet, färdigt res på 2 h. Kör över hela Sverige med fantastiska vitsord. Pris: 400 kr/pers + moms

Femkamp Företag

Upp till kamp med Didgeridoo. Vi har femkampen som passar er företagsgrupp. Sumofotboll, segway, nattduellen, samarbete m m. Bra blandning och kul innehåll. Pris 595 kr/pers + moms.

Andra förslag på aktiviteter
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt