Sisyfox Uphill / Downhill

Boka dessa häftiga Sisyfox till ert event, kommer garanterat rulla konstant!

Sisyfox för event – 1 st eller 2 st?

Vi stötte först på Sisyfox på IAAPA Attractions Expo i Berlin 2017. Vi testade och älskade faktiskt redan då denna härliga aktivitet som innehåller precis det som vi söker, nämligen balansen mellan teknik och fysisk rörelse. När man träffar rätt i den frågan så kan det bli så himla kul. Vid detta IAAPA Expo gick vi dock vidare och köpte istället Icaros flygsimulator som vi använt vid otaliga event sedan dess.

Under vårt besök på IAAPA Expo i Orlando i November 2022 stötte vi på Sisyfox igen och upptäckte att det blivit ännu bättre. Vi kunde med andra ord inte låta bli.

En kanonrolig aktivitet som där man kan tävla mot sig själv eller sin kompis (i multiplayer mode). Man kan tävla i den klassiska Race up the hill (likt Sisyfos) eller downhill, samt flera andra roliga format.

Man rullar den stora bollen inom maskinens armar, sensorerna läser av dess rörelser och översätter dem till ”Sisy-Foxens” rörelser i spelet. Enkelt och jättekul!

Sisyfox för event, kickoff, mässa, teambuilding, after work, game room

Aktiviteten köptes nov -22. Vi har inte hunnit spela in video än. Här kan du hitta Sisyfox egen video.

Vanliga frågor

Kan vi hantera denna aktivitet med egen personal?

Absolut. Efter vi har riggat så visar vi er allt vad ni behöver veta.

SisyFox

En 100 % mobil aktivitet. Behöver dock stå inomhus (eller i tält).

Tid för event

Normalt ingår 4 h aktiv tid för eventet. Vi är dock inte benhårda så tveka inte på att fråga så kommer vi säkerligen överens.

Strömbehov

Det räcker med ett vanligt 220 V uttag så länge det inte är andra som delar på samma källa.

Pris per dag

1 st: 8 000 kr + moms
2 st (multiplayer): 12 000 kr + moms
Flera eventdagar i följd? Be om offert med bra rabatt 🙂

Transport, rigg/riv

Till ovan priser tillkommer kostnader för personal vid aktivitet (valfritt), transport till och från event, tid för montering och rivning.

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - GruppaktiviteterFörslag på aktiviteter för grupper
event, aktivitet, festival, kickoff, teambuilding
Pdf - Event/Mässa/FestFörslag på aktiviteter för event

Referenser

 • Hej Christopher!

  Jag vill tacka för ett väl genomfört event. Personalen var nöjd och glad och allt flöt på smidigt och Daniel var kanon som värd.

  Vi får säkerligen anledning att höra av oss igen, på återhörande!

  Anders M Bil & Traktor Nyköping
 • Tack för leveransen av roliga och smått udda aktiviteter. Alla aktiviteter var lika uppskattade av deltagarna, men Icaros är ju något alldeles extra i och med att den är den enda i Sverige. Vi fick även bra stöttning av Christopher som fanns med på plats under genomförandet och såg till att alla aktiviteter fungerade som de skulle.

  Helene, Halmstad & Stockholm Produktionsledare, Brand Experience Scandinavia
 • Tack för en lyckad kväll. Den var väldigt uppskattad och dom jag har pratat med var JÄTTENÖJDA. Så stort tack till dig. En kanon kväll med mycket skratt och tävlings anda. Mycket bra skött och trevligt bemötande. Roliga aktiviteter  och hög kvalité på  utrustning (RaceRoom, Skyttesimulator och Icaros flygsim).

  Vi kommer höra av oss igen!

  Stort tack från oss på ABEKA El & Kraftanläggningar Nyköping.

  Jonas L ABEKA, Nyköping
 • Hej! Ville bara säga tack och att det var verkligen populärt med racing-simulatorerna! Hoppas att det gick bra att hämta allt också. Med Vänliga Hälsningar Fredrik

  Fredrik H Växjö Kommun
 • Hej Christopher! Vill tacka för ert arrangemang på vårt event i lördags, vi och våra kunder är så nöjda! Stort tack till Johan och Andreas!

  Ann F Da Vinci Management

Femkamp för stora grupper

Vårt flaggskepp, storfemkampen är framtagen för grupper över 50 pers. Engagerar hela sällskapet, färdigt res på 2 h. Kör över hela Sverige med fantastiska vitsord. Pris: 400 kr/pers + moms

Andra förslag på aktiviteter
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt