Vårt egna konferenskoncept – Didgeridookonferens

Ett konferenskoncept med fokus på att skapa gemenskap i gruppen. Ni har dagen för konferens innan aktiviteten, skratten och lärakännandet tar vid.

-”Tack för en sjukt rolig konferens”

Vill ni ha känslan av att ha släppt garden, lärt känna varandra och skrattat ihop efter konferensen, välj vår Didgeridookonferens med fokus på att skapa gemenskap i er grupp.

Efter dagens viktiga utbildningar och diskussioner så tillägnar vi eftermiddagen/kvällen till glädje, sammanhållning och skratt. Vi kickar igång direkt med en riktigt rolig lagtävling, ”storfemkampen”, där ni får tävla i våra handplockade favoritgrenar. Det vinnande laget koras och sedan har ni det bästa kvar, att efter middagen gå all in på kvällens mingelstationer som vi kallar ”Mingel Bonanza”.

Didgeridookonferensen innehåll i grundutförande:

Dag 1
08,30 Ankomst och förmiddagskaffe
09,00 Konferens
12,00 Lunch
13,00 Konferens inkl eftermiddaskaffe
15,45 Snacks-oas och genomgång inför aktivitet 1
16,00 – 18,00 Storfemkamp, lådbilsbygge eller Green Hat Challenge.
19,30 3-rätters middag
21,00-23,00 Mingel Bonanza – Låt inte det roliga ta slut

Mingel Bonanza, vad är det?
Efter dagens konferens, aktivitet och middag stärker vi sammanhållningen ytterligare genom att vi öppnar för fortsatt kul tillsammans med vad vi kallar för ett mingel bonanza. Det är inte ett mingel där man ska gå runt och byta visitkort, nej nej nej. Denna aktivitet innebär att vi sätter upp häftiga aktiviteter såsom exempelvis skyttesimulator, RaceRoom stolar, VR, Icaros flygsimulator, jättenintendo och Nattduellen, på konferensanläggningen, endast öppna för ert sällskap. Superlativen haglar när folk går och knyter sig med den goa känslan av att de har haft riktigt roligt och faktiskt lärt känna och skrattat ihop med nya kollegor. Nästa dag när vi ses till frukost är stämningen fortfarande god och det blev oftast inte fullt så mycket att dricka i o m kvällsaktiviteten.

Dag 2
08,30 Konferens med förmiddagskaffe
12,00 Lunch

Boka ytterligare en aktivitet från Didgeridoo dag 2. Vi erbjuder då 20% rabatt på aktiviteten.

Det är framförallt kvällsaktiviteten ”Mingel bonanza” som gör att vårt koncept skiljer sig från andra konferenskoncept och som gör det till en Didgeridoo konferens. Vill ni boka delmomenten i konferensen själva och bara ta in vår roliga kvällsaktivitet så är det givetvis inga problem. Bara säg till så sätter vi ihop ett förslag som passar på er anläggning.

Lämpliga eftermiddagsaktiviteter i Didgeridookonferensen

Femkamp för stora grupper

Vårt flaggskepp, storfemkampen är framtagen för grupper över 50 pers. Engagerar hela sällskapet, färdigt res på 2 h. Kör över hela Sverige med fantastiska vitsord. Pris: 400 kr/pers + moms

Kreativa Uppdraget

Klurig teambuilding med glimten i ögat och massor av skratt! Aktiviteten innebär en fartfylld poängjakt där ni får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. 100 % mobil! Pris: 495 kr/pers ex moms.

Lådbilsbygge och rally

Ni får samma förutsättningar att bygga en unik lådbil för stundande tävling. Entusiasmen är stor och ofta förvånar kollegans finurliga uppfinningsrikedom. Pris 645 kr/pers ex moms

Förslag på innehåll till ”Mingel Bonanza”

Här presenteras några aktiviteter som vi ofta använder vid mingel, mässor, invigningar m m. Aktiviteterna främjar rotation i gruppen och nya bekantskaper. Det är lättare att prata med en ny person om man har något kul att göra samtidigt och efter någon minut när man har skrattat ihop så är steget taget och man känner varandra genast mycket bättre.

Vanliga frågor

Om vi vill ta bort eller lägga till något i paketet?

Så slår ni oss en signal eller skickar oss ett mail så kommer vi tillbaks med en offert. info@didgeevent.se

Vart i Sverige?

Vi har bokat in vårt koncept på flera olika anläggningar i Sverige och är vana vid att anpassa innehåll efter plats. Vi tar gärna fram ett förslag i området där ni vill vara.

Antal konfererande

Riktar sig till sällskap över 40 pers

700 kr/person + moms

Prisexempel om ni vill boka konferens, boende, lokaler, mat och dylikt själva och bara ta hjälp av oss med aktiviteterna storfemkamp 60 p och mingel bonanza (2xRaceRoom, Skyttesim, jättenintendo och nattduell).

2485 kr/person + moms

Prisexempel från tidigare bokning av följande innehåll:
boende i dubbelrum, konferens 2 dagar, 3 st fika, lunch dag 1 & 2, 3-rätters, relaxavdelning, storfemkamp 80 p och mingel bonanza (2xRaceRoom, VR-monter, Skyttesim, jättenintendo och nattduell).

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Ladda ner ett infobladSe mer förslag på aktiviteter

Referenser

 • Vi på SOF vill tacka för det, av oss och besökarna, mycket uppskattade eventpaketet och för servicen vi fick i samband med det! Det hade inte kunnat bli bättre.

  Sara H Studenternas Orkester Förening, Linköping
 • Tack för er proffsighet och underbara service!

  Ha en trevlig helg!

  Väl mött på Stufvenäs Gästgifveri

  Aleksandra, Kalmar Reception, Stufvenäs Gästgifveri
 • Didgeridoo lyckas alltid leverera!

  Vi på Gymnasieskolan Vipan har anlitat Didgeridoo till vår elevaktivitetsdag i Lomma under två år. Både kontakten inför och aktiviteterna under dagen har fungerat väldigt bra. Positivt bemötande och god service gör att vi gärna återkommer till er framöver. Bästa betyget till er!
  Eva-Lena C Lomma kommun
 • Hej Christopher!

  Tack! Tyckte dagen flöt på bra med tanke på de konstant förändrade omständigheterna och det är det jag tar med mig från samarbetet med dig - att du är väldigt lösningsorienterad och positiv ☺! God mat och god stämning. Trots en sur min om kylan och quizzet var de allra flesta mycket pepp på den!

  Tack för bilderna, alltid kul med minnen särskilt när man är mitt i det och knappt hinner tänka.

  Vi hörs säkert igen om vi behöver fler roliga events i Falkenberg.

  /Mira

  Mira O Salinity
 • Hej!
  Det var ett mycket lyckat event!
  Tack så hemskt mycket blev skitbra! 🙂
  Mvh Emil och Theo

  Emil och Teo Framtidsföreningen, Jönköping
 • Hej Christopher,

   Stort tack till Daniel och dig från oss i Lastfordonsgruppen!

  Daniel var toppenbra! Han gav oss en jätterolig och underhållande kväll, på ett mycket smidigt och trevligt sätt. Det var så skönt för alla att få skratta och koppla av mitt i en hektisk period.  

   Stort tack igen och jag önskar er en trevlig valborgshelg!

  Helen S Lastfordonsgruppen
 • Thank you for sorting our booking on Tuesday out. The students had a wonderful time and the two guys were super. We will certainly use your company again, Suzanne

  Suzanne G Internationella Engelska skolan, Stockholm
 • Vi är fantastiskt nöjda med hela evenemanget. Har enbart hört nöjda och positiva kommentarer från alla medarbetare med allt från aktiviteterna på fredagkvällen, lördagen under dagen samt lördagskvällen. Det upplevdes som väldigt positivt att det var aktiviteter som alla kunde vara med på under lördagseftermiddagen. Jag hade några oroliga som kom till mig under lördagen och började prata om att de hade ont på diverse ställen och ”nog” inte kunde vara med på eftermiddagen. Men…. Visade sig att alla var med och alla var positiva. Riktigt kul med ”Silent Disco”, bra drag på DJ:n också. Kändes helt klart som ni lyssnat in våra önskemål.

  Sammanfattningsvis vi är väldigt nöjda och upplever att ni lyssnat in vad vi vill ha och levererat det med precision.

  Tack.

  Anders N Ölands Bank
 • Ett stort tack för den fantastiska teambuildingen. Superproffsigt ordnat med rolig femkamp, fika, efterföljande middag, busstransport och övernattning. Allt funkade verkligen perfekt både inför dagen med planering och i kontakten med er på Didgeridoo och under själva dagen och kvällen. Ni får högsta betyg från oss på Unionen 🙂

  Karolina E Unionen
 • Vi från Flamman Pub&Disco anlitade Didgeridoo för en eventdag med en femkamp. Proffsigt och trevligt kundbemötande, och en välplanerad och väl genomförd femkamp. Hela vår personalstyrka på 70 personer tyckte det var en grym dag och jag skulle varmt rekommendera Didgeridoo till andra som funderar kring att anlita detta företag för evenemang.

  Victor Lindgren Flamman Pub&Disco
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt