Dansmaskin

En klassiker du sett i filmerna. Det gäller att hålla tungan rätt i mun!

Dansmatta på firmafesten? Eller ungdomseventet?

En aktivitet som vi suttit på kontoret och fnulat på. Ska vi inte skaffa en dansmatta att erbjuda i våra mobila Game Rooms? Jo, det är klart har alltid varit svaret. Dessvärre har det sedan fallit på att de inte finns tillgängliga att köpa. Tills nu… 🙂

Vid vårt besök på IAAPA Attractions Expo i Orlando hittade vi en seriös leverantör med djup kärlek till sin produkt. De stod och dansade i timtals under mässans alla dagar. Kvalitén på deras dansmaskin är även ett tydligt stort steg uppåt mot allt vi sett.

Dansmaskinen kan sättas upp med en eller två ”dansgolv” (om ni saknar plats). Spelet är intuitivt och man väljer sin favoritlåt & svårighetsgrad att dansa till.

Boka dansmaskinen till ert nästa event, after work eller firmafest. Passar även klockrent vid ungdomsevent.

Dansmaskin företagsevent, firmafest, mässa, dans arkad, dansmatta event

Aktiviteten köptes nov -22. Vi har inte hunnit spela in video än. Här kan du hitta en video där Step Maniax egna skapare Kyle spelar.

Vanliga frågor

Kan vi hantera denna aktivitet med egen personal?

Absolut. Efter vi har riggat så visar vi er allt vad ni behöver veta.

Dansmaskin

En 100 % mobil aktivitet. Behöver dock stå inomhus (eller i tält).

Tid för event

Normalt ingår 4 h aktiv tid för eventet. Vi är dock inte benhårda så tveka inte på att fråga så kommer vi säkerligen överens.

Strömbehov

Det räcker med ett vanligt 220 V uttag så länge det inte är andra som delar på samma källa.

Pris per dag

1 st (dubbel): 10 800 kr + moms
Flera eventdagar i följd eller som del i Game Room? Be om offert med bra rabatt 🙂

Transport, rigg/riv

Till ovan priser tillkommer kostnader för personal vid aktivitet (valfritt), transport till och från event, tid för montering och rivning.

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - GruppaktiviteterFörslag på aktiviteter för grupper
event, aktivitet, festival, kickoff, teambuilding
Pdf - Event/Mässa/FestFörslag på aktiviteter för event

Referenser

 • Hej Christopher!

  Jag vill tacka för ett väl genomfört event. Personalen var nöjd och glad och allt flöt på smidigt och Daniel var kanon som värd.

  Vi får säkerligen anledning att höra av oss igen, på återhörande!

  Anders M Bil & Traktor Nyköping
 • Hej! Ville bara säga tack och att det var verkligen populärt med racing-simulatorerna! Hoppas att det gick bra att hämta allt också. Med Vänliga Hälsningar Fredrik

  Fredrik H Växjö Kommun
 • Hej Christopher! Vill tacka för ert arrangemang på vårt event i lördags, vi och våra kunder är så nöjda! Stort tack till Johan och Andreas!

  Ann F Da Vinci Management
 • Tack för leveransen av roliga och smått udda aktiviteter. Alla aktiviteter var lika uppskattade av deltagarna, men Icaros är ju något alldeles extra i och med att den är den enda i Sverige. Vi fick även bra stöttning av Christopher som fanns med på plats under genomförandet och såg till att alla aktiviteter fungerade som de skulle.

  Helene, Halmstad & Stockholm Produktionsledare, Brand Experience Scandinavia
 • Tack för en lyckad kväll. Den var väldigt uppskattad och dom jag har pratat med var JÄTTENÖJDA. Så stort tack till dig. En kanon kväll med mycket skratt och tävlings anda. Mycket bra skött och trevligt bemötande. Roliga aktiviteter  och hög kvalité på  utrustning (RaceRoom, Skyttesimulator och Icaros flygsim).

  Vi kommer höra av oss igen!

  Stort tack från oss på ABEKA El & Kraftanläggningar Nyköping.

  Jonas L ABEKA, Nyköping

Flipperspel event

Okomplicerat skoj där alla kan delta oavsett förkunskaper eller fysik, det är ju faktiskt helt omöjligt att värja sig mot flipperspel. Alltid superuppskattat! Pris från 8 000 kr ex moms.

Sisyfox

Vi kunde inte kunde motstå. Mixen där teknik möter fysisk rörelse, vi gillar. Precis lagom svårt och jättekul. Vi har två så du kan även möta kollegan. Pris från 8 000 kr ex moms

Andra förslag på aktiviteter
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt