Få arbetsgruppen att fungera bra tillsamman med hjälp av teambuilding.  Vi hjälper er att utveckla gruppen så individernas olika kompetenser kommer till nytta och kompletterar varandra. Svetsa samman gruppen på ett roligt och spännande sätt med hjälp av aktiviteter från Didgeridoo Event & Aktivitet.

Teambuilding aktiviteter som femkamp, escape room, lekar

Boka våra mobila teambuilding aktiviteter till ert företag, förening eller organisation. Eftersom de är mobila så spelar det ingen roll om ni finns i Malmö, Göteborg, Stockholm eller någon annanstans i Sverige. Vi har de senaste åren lagt mycket krut på att skapa bra, givande och roliga aktiviteter för företag och grupper. Vi har en mängd olika gruppaktiviteter och lekar som är utmärkta för teambuilding och företagsevent. Vad sägs om escape room, poängjakt, femkamper, uppblåsbara lekar, VR och racing simulatorer. Alla våra aktiviteter är dessutom mobila som vi kan sätta upp varsomhelst runt om i Sverige. Ni kan ha er teambuilding på ert kontor, lagret, butiken eller ute på en gräsmatta någonstans.

Teambuilding ska vara inkluderande

Tänk på att syftet med teambuilding är att skapa en starkare grupp. Det är därför viktigt att det är aktiviteter där alla kan delta och bidra. En del aktiviteter kanske inte uppskattas eller ens är möjliga att utföra för en del gruppmedlemmar. Därför är det bra om ni undersöker ifall det finns några hinder vad gäller vissa aktiviteter. Vi är experter på detta så vi hjälper er att sätta samman bra aktiviteter som passar för just er grupp.

Teambuilding

Vad innebär Teambuilding?

Syftet med teambuilding är att skapa en starkare sammanhållning i en grupp. Teambuilding är aktiviteter som svetsar samman deltagarna i en grupp så att de tillsammans bättre kan nå gemensamma mål och förväntningar. Det är viktigt att lära känna varandra och lära sig om varandras styrkor och svagheter. Aktiviteter för teambuilding har ofta inget med gruppens riktiga arbetsuppgifter att göra. Istället är det ofta roliga och utmanande gruppaktiviteter som stärker banden mellan de olika individerna. Gruppen lär sig samarbeta tillsammans under roliga förhållanden. Kämpar man tillsammans i en femkamp eller i ett escape room så är det både roligt och lärorikt för teamet.

Gemensamma aktiviteter stärker gruppen

Enligt en studie om teambuildingens påverkan på individens samarbetsförmåga kommer man fram till följande slutsatser. Gemensamma aktiviteter som teambuilding stärker gruppen och påverkar deltagarnas personliga utveckling och samarbetsförmågor. Människor blir bättre på både samarbete och kommunikation ju mer man tränar på dessa färdigheter.

 

Teambuilding Aktiviteter

 

 

 

 

 

 

 

Gruppaktiviteter för ert team

Klicka här för att se alla våra olika gruppaktiviteter som vi erbjuder vid teambuilding, kickoff eller events. Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att kontakta oss via chat, mail eller telefon. Vi anordnar teambuilding aktiviteter runt om i hela Sverige, inklusive Malmö, Göteborg & Stockholm.

Vill ni boka Teambuilding Aktiviteter så ring 010 – 200 79 55

Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt