Upplev spänningen och adrenalinet från motorsportens värld med våra moderna racing simulatorer. Det spelar ingen roll om du är en erfaren förare eller nybörjare, att köra ett race mot andra i våra simulatorer är alltid lika uppskattat och roligt. Det är en nästan autentisk körupplevelse med avancerade rattar, pedaler, vibrationer och ljud där du kan känna kraften i kurvorna och accelerationen. Fördelen med racing simulatorer är att det är tryggt, det händer inget om du krockar. Du kan boka våra racing bilar i hela Sverige, inklusive Malmö, Göteborg & Stockholm.

Boka racing simulator till ett event

Du kan boka upp till 6st racing simulatorer vid ett event. Vi kör ut dem till er, installerar allt och utbildar er på plats om ni vill ha egen personal som sköter dem. I annat fall finns vi på plats hela tiden och erbjuder support. Simulatorerna styrs av ett central serverprogram vilket medger racing och tävling mot varandra på ett smidigt sätt. Oavsett om ni skall använda race simulatorn vid ett stort företagsevent, kickoff, anordna tävlingar eller som en rolig prova-på-aktivitet för ungdomar så är det en väldigt bra och uppskattad aktivitet.

Race simulator finns även som VR-version

Nu kan du boka VR-versionen av en race simulator. Det är populärt att lägga till en extra racingstol som man kopplar till ett VR headset istället för skärm. Känslan av att sätta sig i dessa racingstolar med båge är bra. Sätter man sedan även på sig ett VR-headset med HTC Vive så förhöjs känslan till ännu högre nivåer. Man blir helt innesluten i racet och allting känns verkligt. Detta är nog det närmaste man kan komma att köra ett race utan att sätta sig i en riktig formel 1 bil.

Tävla mot varandra

Utmana varandra i er favoritbil eller er favoritbana. Våra racingsimulatorer ser häftiga ut och är utrustade med 5.1-ljud, styrning och pedaler med force feedback och bra skärm. Viktigast är dock inte tekniken, utan känslan att sätta sig i en riktig racingstol och det nära ljudet som höjer pulsen samtidigt som du kör om kompisen eller kollegan i buren bredvid.  Racing simulatorer kan man erbjuda som aktivitet på flera olika events. Det passar bra till både ett stort företagsevent, 50-års festen, teambuilding aktivitet eller kanske ni bara är ett gänga kompisar som vill tävla mot varandra.

 

Racing Simulator
Race Simulator action

Varför välja våra racing simulatorer?

  • Nästan autentisk körupplevelse. Våra simulatorer är utrustade med den senaste tekniken och ger en verklighetstrogen körupplevelse. Med avancerade rattar, pedaler och realistiska vibrationer och ljud kan du känna varje kurva och acceleration precis som på en verklig racerbana.
  • Vi erbjuder flexibla uthyrningspaket för att passa olika behov. Oavsett om du vill boka en enskild session, arrangera en tävling med vänner eller hyra flera simulatorer för en företagsevent eller privat fest så skräddarsyr vi en lösning som passar er.
  • Vårt team av kunniga och engagerade personal finns alltid tillgängligt för att hjälpa er och se till att ni får den bästa möjliga upplevelsen. Vi ger instruktioner om hur man använder simulatorerna och erbjuder teknisk support under hela uthyrningsperioden.
  • Att hyra en racing simulator är ett kostnadseffektivt sätt att njuta av den adrenalinfyllda motorsporten. Vi levererar racing simulatorerna till valfri plats för ert event vilket gör det bekvämt och enkelt för er. Det är bara att boka så fixar vi resten.
  • Vi erbjuder även race simulator som VR-version. Du kan kombinera de vanliga simulatorerna med en racingstol för VR version. Det är en härlig känsla med VR och man blir helt innesluten i spelet vilket känns verkligt. Detta är nog det närmaste man kan komma utan att sätta sig i en riktig F1 bil.

 

Oavsett om du är en racingentusiast, planerar en företagsaktivitet eller bara vill ha en rolig och minnesvärd upplevelse med vänner och familj, är våra racing simulatorer det perfekta valet. Kontakta oss idag för att boka din racing simulatorupplevelse och ta ditt körglädje till nya höjder!

Mer information & priser för våra racing bilar och simulatorer finns här

Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt