Kickoff

Didgeridoo event & aktvitet arbetar med kickoff och evenemang i alla dess former runt om i hela Sverige inklusive Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi har ett av Sveriges största utbud av roliga och givande aktiviteter för bland annat kickoff, företagsevent och teambuilding

Anordna en lyckad kickoff

En kickoff är ett evenemang som man vanligtvis har för att inleda eller starta upp ett nytt projekt. Syftet med en kickoff är att skapa en positiv och energifylld stämning bland deltagarna. Det är en möjlighet för alla att lära känna varandra bättre och bygga relationer som stärker gruppen och underlättar gott samarbete.

Att anordna en lyckad kickoff till företaget eller föreningen som alla är nöjda med kan vara ett dilemma.
Olika personer tycker om olika saker och det är därför det är bra att få hjälp av proffs.

Boka våra mobila kickoff aktiviteter till ert företag, förening eller organisation. Eftersom de är mobila så spelar det ingen roll om ni finns i Malmö, Göteborg, Stockholm eller någon annanstans i Sverige. Vi har de senaste åren lagt mycket krut på att skapa bra, givande och roliga aktiviteter för företag och grupper. Vi har en mängd olika gruppaktiviteter och lekar som är utmärkta för kickoffer och teambuilding. Vad sägs om escape room, poängjakt, femkamper, uppblåsbara lekar, VR och racing simulatorer.

Hjälp med att välja plats eller lokal

Alla våra gruppaktiviteter är mobila som vi kan sätta upp varsomhelst runt om i Sverige. Ni kan ha er kickoff på ert kontor, lagret, butiken eller ute på en gräsmatta någonstans. Behöver ni hjälp med att boka eller hitta en plats för er kickoff så fixar vi det med.

Olika kick off aktiviteter

Didgeridoo Event & Aktivitet har en mängd olika koncept som passar både den lugnare konferensgruppen eller den actionladdade kickoffen. Allt från häftiga 3-kamper till kreativa lådbilsbyggen, teambuildande mobilspel, skrattrika tjurridningar, racing simulatorer eller mindblowing VR-upplevelser. Det är bra att ha flera kick-off aktiviteter så det finns något som alla tycker om.

Kontakta oss så hjälper vi er med er kickoff.

 

Kickoff aktiviteter

Vad är egentligen en kick off?

En kick off är en term som ofta används inom företag och organisationer. Med kick off menas en tillställning som markerar början av ett projekt, en kampanj, en arbetsperiod eller en ny aktivitet. Syftet med en kick off är att samla kollegor, intressenter och andra relevanta parter för att introducera och lansera initiativet på ett entusiastiskt och engagerande sätt. Under en kick off kan följande aktiviteter utföras:

 1. Mål och syfte:
  Detta inkluderar att kommunicera de övergripande målen och syftet med projektet eller initiativet till alla deltagare. Det hjälper till att skapa en gemensam förståelse och inriktning för hela teamet.
 2. Presentation av planen:
  Projektledaren eller ansvarig för initiativet presenterar vanligtvis den övergripande planen, tidslinjen, resurserna och förväntningarna. Detta ger deltagarna en översikt över vad som förväntas och vilka steg som behöver vidtas.
 3. Rollklarhet:
  En kick off ger också en möjlighet att klargöra rollerna och ansvaret för varje individ i teamet. Detta hjälper till att undvika förvirring och säkerställer att alla förstår sin inblandning och bidrag till projektet.
 4. Motivation och teambuilding:
  Kick off-evenemanget används också för att bygga entusiasm och motivation bland teammedlemmarna. Det kan inkludera inspirerande tal, teamaktiviteter eller delning av framgångshistorier för att skapa en positiv arbetsmiljö och öka samarbetet.
 5. Frågor och svar:
  En kick off ger också en möjlighet för deltagarna att ställa frågor och få förtydliganden om projektet eller initiativet. Det främjar öppen kommunikation och bidrar till att undanröja eventuella tvivel eller missförstånd.

Genom att genomföra en kick off kan man ge projektet eller initiativet en bra start och skapa engagemang och tydlighet samt ge deltagarna en möjlighet att ansluta sig till målen och uppgifterna framöver.

Kontakta oss för att boka aktiviteter

Kontakta oss så hjälper vi er med er kickoff. Våra aktiviteter är mobila och de kan sättas upp varsomhelst runt om i Sverige. Behöver ni hjälp med hitta en plats för er kickoff så fixar vi det med.

Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt