Kickoff

Didgeridoo event & aktvitet arbetar med kickoff och evenemang i alla dess former runt om i hela Sverige.
Vi har ett av Sveriges största utbud av roliga och givande aktiviteter för bland annat kickoff och teambuilding.

Anordna en lyckad kickoff

En kickoff är ett evenemang som man vanligtvis har för att inleda eller starta upp ett nytt projekt. Syftet med en kickoff är att skapa en positiv och energifylld stämning bland deltagarna. Det är en möjlighet för alla att lära känna varandra bättre och bygga relationer som stärker gruppen och underlättar gott samarbete.

Att anordna en lyckad kickoff till företaget eller föreningen som alla är nöjda med kan vara ett dilemma.
Olika personer tycker om olika saker och det är därför det är bra att få hjälp av proffs.

Boka våra mobila kickoff aktiviteter till ert företag, förening eller organisation. Eftersom de är mobila så spelar det ingen roll om ni finns i Malmö, Göteborg, Stockholm eller någon annanstans i Sverige. Vi har de senaste åren lagt mycket krut på att skapa bra, givande och roliga aktiviteter för företag och grupper. Vi har en mängd olika gruppaktiviteter och lekar som är utmärkta för kickoffer och teambuilding. Vad sägs om escape room, poängjakt, femkamper, uppblåsbara lekar, VR och racing simulatorer.

Hjälp med att välja plats eller lokal för er kickoff

Alla våra gruppaktiviteter är mobila som vi kan sätta upp varsomhelst runt om i Sverige. Ni kan ha er kickoff på ert kontor, lagret, butiken eller ute på en gräsmatta någonstans. Behöver ni hjälp med att boka eller hitta en plats för er kickoff så fixar vi det med.

Olika kick-off aktiviteter

Didgeridoo Event & Aktivitet har en mängd olika koncept som passar både den lugnare konferensgruppen eller den actionladdade kickoffen. Allt från häftiga 3-kamper till kreativa lådbilsbyggen, teambuildande mobilspel, skrattrika tjurridningar eller mindblowing VR-upplevelser. Det är bra att ha flera kick-off aktiviteter så det finns något som alla tycker om.

 

Kickoff aktiviteter

Kontakta oss för att boka aktiviteter

Kontakta oss så hjälper vi er med er kickoff. Våra aktiviteter är mobila och de kan sättas upp varsomhelst runt om i Sverige. Behöver ni hjälp med hitta en plats för er kickoff så fixar vi det med.

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt