Konferens First Hotel Witt – Kalmar

First Hotel Witt i Kalmar ligger centralt i händelsernas centrum i den gamla renässansstaden, precis vid domkyrkan och Stortorget. Här hittar du konferenslokaler med den moderna teknik ni behöver och de stora inomhusytorna som vi på Didgeridoo gillar.

Konferens, stad och hav!

Vill ni mötas och ha konferens, stad och hav i samma mening? Då är det till centrala First Hotel Witt vid Stortorget i Kalmar ni ska söka er. Här erbjuds egna konferens- och möteslokaler eller lokaler tillsammans med samarbetspartners. Konferensmiljöerna är moderna och har all den utrustning som en effektiv konferens kräver. Denna byggnad har lokaler som kan byggas om till att rymma ca 400 sittandes gäster. Här finns även en relaxavdelning med pool, bastu och gym.

Konferenslokal för upp till 200 personer.

Didgeridookonferens – skapar gemenskap

Det finns inget hotell i Kalmar stad som slår First Hotel Witt på fingrarna när det gäller deras stora inomhusytor. Dessa lokaler och det centrala stadsläget gör att detta hotell passar  ypperligt för många av våra aktiviteter såsom Green Hat Challenge och Escape Room Game. Hetast just nu är dock aktiviteten Mobilt Game Room vilket är som gjort för att sättas upp på Witten. Varför inte prova vårt konferenskoncept ”Didgeridookonferens” och utmana varandra i vem som kör snabbast i Race Room eller flyger bäst i flysimulatorerna.

Med våra aktiviteter och engagerade ledare vill vi skapa rotation i gruppen och ge er skratt tillsammans med nya kollegor och vänner, detta i motsats till hur det lätt kan bli; att alla hamnar vid sina vanliga bord och vanliga sällskap.

Reaktionerna vi har fått från grupper som bokat hela Didgeridookonceptet med både eftermiddagsaktivitet (typ storfemkamp) och framför allt mingelaktiviteten ”Mingel Bonanza” har varit överväldigande. Läs mer om innehållet genom att följa länken nedan.

Konferenskoncept ”Didgeridoo”

Vill ni ha känslan av att ha släppt garden, lärt känna varandra och skrattat ihop efter konferensen? Välj "Didgeridookonferensen" med aktiviteter, relax och framförallt kvällens höjdpunkt "Mingel Bonanza".

Lämpliga aktiviteter på First Hotel Witt

Följande aktiviteter har vi på Didgeridoo valt ut då de passar extra bra på just denna plats. Ni är inte begränsade till dessa aktiviteter utan kan välja fritt bland våra gruppaktiviteter. Vår idé vad gäller mobilitet är att allt vi erbjuder ska gå bra att sätta upp vart som helst och när som helst. Maila eller ring oss vid förfrågan så sätter vi ihop en offert till er. Det mesta går att lösa. Sjöar och hav rår vi dock än så länge inte på :).

Escape Room Game

Genom att lösa ett antal kniviga problem ska ni låsa upp koden för att rädda dina servrar med viktig företagsinformation. Slå ihop era kloka skallar, det är vårt tips! Pris 495 kr/person ex moms.

Kreativa Uppdraget

Klurig teambuilding med glimten i ögat och massor av skratt! Aktiviteten innebär en fartfylld poängjakt där ni får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. 100 % mobil! Pris: 495 kr/pers ex moms.

Kodjakten / the Code hunt

En energiboost i konferensen. Har ni suttit still för länge och behöver en syreinjektion men har inte flera timmar att lägga på en aktivitet? Då kör vi kodjakten med ert gäng. Pris 495 kr/pers ex moms

Vanliga frågor

Om vi vill ta bort eller lägga till något i paketet?

Så slår ni oss en signal eller skickar oss ett mail så kommer vi tillbaks med ett uppdaterat pris. info@didgeevent.se eller 010-200 79 55

Stora events & personliga möten

Möjlighet att ta emot upp till 200 konfererande personer och varje konferens formas så att den ska passa just er.

Antal konfererande

Flera konferensrum som kan ta 6-200 deltagare

Antal övernattande

112 olika typer av rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Flera av rummen har utsikt över Kalmar sund och hamnen.

Relaxavdelning med pool, bastu och gym.

Beläget mitt i centrum med närhet till Kalmar slott, Öland, badstränder, shopping och evenemang.

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Ladda ner ett infobladSe mer förslag på aktiviteter
First hotell Witt kalmar
Gå till hemsidaGå till hemsida

Aktivitet

Kort beskrivning

Referenser

 • Vår utmaning var att två kulturer från olika bolag och länder skulle träffas för första gången på en personalsammankomst. Vi valde Didgeridoo och femkampen som genomfördes på Stufvenäs Gästgifveri. Det var ett lyckokast. Bra introduktion av ledarna, väl genomtänkt lagom svåra delmoment där både fysiska och mentala förmågor sattes på prov.

  Alla kunde vara med på de grenar som passade bäst. Det blev många skratt, gemenskap och samarbete över gränserna. Tack för en mycket väl genomförd aktivitet som gjorde att vi kom närmare varandra. Jag kan varmt rekommendera femkamp till de som vill skapa gemenskap och laganda.

  Lena Ovesson Spring Systems, Torsås
 • Vi från Flamman Pub&Disco anlitade Didgeridoo för en eventdag med en femkamp. Proffsigt och trevligt kundbemötande, och en välplanerad och väl genomförd femkamp. Hela vår personalstyrka på 70 personer tyckte det var en grym dag och jag skulle varmt rekommendera Didgeridoo till andra som funderar kring att anlita detta företag för evenemang.

  Victor Lindgren Flamman Pub&Disco
 • Hej! Ville bara säga tack och att det var verkligen populärt med racing-simulatorerna! Hoppas att det gick bra att hämta allt också. Med Vänliga Hälsningar Fredrik

  Fredrik H Växjö Kommun
 • Kick-off Campushallen
  Tillsammans med Digeridoo fick vi en otroligt givande kick-off. Många roliga utmaningar som skapade gemenskap och laganda! En dag med strålande sol, många skratt och bra genomförande! Vi tackar och på återseende!

  Campushallen Campus, Linköping
 • Ville bara passa på att tacka och skryta lite om de killarna som kom och fixade upp hinderbanan. Så himla trevliga och tillmötesgående! Är verkligen supernöjd och tacksam! Allt gott!! Hälsningar Märta 

  Märta Svenska kyrkan, Kalmar
 • Stort tack för en bra dag som uppskattades mycket av alla! Perfekt att vi kunde mötas vid hotellet och "vätskestoppet" inne på Baronen i halvtid var toppen! Jag är jättenöjd ????.

  Kristina F Chef för avdelningen digitalisering, eHälsomyndigheten, Kalmar
 • Thank you for sorting our booking on Tuesday out. The students had a wonderful time and the two guys were super. We will certainly use your company again, Suzanne

  Suzanne G Internationella Engelska skolan, Stockholm
 • TACK TACK TACK för all hjälp! Vi är alla mer än nöjda, hade verkligen superkul!

  //angelica

  Angelica H Rådgivare Länsförsäkringar, Kalmar
 • Tack själva, vi är helnöjda! Det va riktigt roligt att testa alla 5 aktiviteterna. Det passade oss som handen i handsken.
  Har verkligen inget att klaga på.
  Kommer med säkerhet kontakta er fler ggr 🙂
  Mvh Sofie
  Sofie N Kalmar
 • Hej Christopher! Vill tacka för ert arrangemang på vårt event i lördags, vi och våra kunder är så nöjda! Stort tack till Johan och Andreas!

  Ann F Da Vinci Management

Aktivitet

Kort beskrivning

Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt