Konferens First Hotel Witt – Kalmar

First Hotel Witt i Kalmar ligger centralt i händelsernas centrum i den gamla renässansstaden, precis vid domkyrkan och Stortorget. Här hittar du konferenslokaler med den moderna teknik ni behöver och de stora inomhusytorna som vi på Didgeridoo gillar.

Konferens, stad och hav!

Vill ni mötas och ha konferens, stad och hav i samma mening? Då är det till centrala First Hotel Witt vid Stortorget i Kalmar ni ska söka er. Här erbjuds egna konferens- och möteslokaler eller lokaler tillsammans med samarbetspartners. Konferensmiljöerna är moderna och har all den utrustning som en effektiv konferens kräver. Denna byggnad har lokaler som kan byggas om till att rymma ca 400 sittandes gäster. Här finns även en relaxavdelning med pool, bastu och gym.

Konferenslokal för upp till 200 personer.

Didgeridookonferens – skapar gemenskap

Det finns inget hotell i Kalmar stad som slår First Hotel Witt på fingrarna när det gäller deras stora inomhusytor. Dessa lokaler och det centrala stadsläget gör att detta hotell passar  ypperligt för många av våra aktiviteter såsom Green Hat Challenge och Escape Room Game. Hetast just nu är dock aktiviteten Mobilt Game Room vilket är som gjort för att sättas upp på Witten. Varför inte prova vårt konferenskoncept ”Didgeridookonferens” och utmana varandra i vem som kör snabbast i Race Room eller flyger bäst i flysimulatorerna.

Med våra aktiviteter och engagerade ledare vill vi skapa rotation i gruppen och ge er skratt tillsammans med nya kollegor och vänner, detta i motsats till hur det lätt kan bli; att alla hamnar vid sina vanliga bord och vanliga sällskap.

Reaktionerna vi har fått från grupper som bokat hela Didgeridookonceptet med både eftermiddagsaktivitet (typ storfemkamp) och framför allt mingelaktiviteten ”Mingel Bonanza” har varit överväldigande. Läs mer om innehållet genom att följa länken nedan.

Konferenskoncept ”Didgeridoo”

Vill ni ha känslan av att ha släppt garden, lärt känna varandra och skrattat ihop efter konferensen? Välj "Didgeridookonferensen" med aktiviteter, relax och framförallt kvällens höjdpunkt "Mingel Bonanza".

Lämpliga aktiviteter på First Hotel Witt

Följande aktiviteter har vi på Didgeridoo valt ut då de passar extra bra på just denna plats. Ni är inte begränsade till dessa aktiviteter utan kan välja fritt bland våra gruppaktiviteter. Vår idé vad gäller mobilitet är att allt vi erbjuder ska gå bra att sätta upp vart som helst och när som helst. Maila eller ring oss vid förfrågan så sätter vi ihop en offert till er. Det mesta går att lösa. Sjöar och hav rår vi dock än så länge inte på :).

Escape Room Game

Genom att lösa ett antal kniviga problem ska ni låsa upp koden för att rädda dina servrar med viktig företagsinformation. Slå ihop era kloka skallar, det är vårt tips! Pris 495 kr/person ex moms.

Kreativa Uppdraget

Klurig teambuilding med glimten i ögat och massor av skratt! Aktiviteten innebär en fartfylld poängjakt där ni får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. 100 % mobil! Pris: 495 kr/pers ex moms.

Kodjakten / the Code hunt

En energiboost i konferensen. Har ni suttit still för länge och behöver en syreinjektion men har inte flera timmar att lägga på en aktivitet? Då kör vi kodjakten med ert gäng. Pris 495 kr/pers ex moms

Vanliga frågor

Om vi vill ta bort eller lägga till något i paketet?

Så slår ni oss en signal eller skickar oss ett mail så kommer vi tillbaks med ett uppdaterat pris. info@didgeevent.se eller 010-200 79 55

Stora events & personliga möten

Möjlighet att ta emot upp till 200 konfererande personer och varje konferens formas så att den ska passa just er.

Antal konfererande

Flera konferensrum som kan ta 6-200 deltagare

Antal övernattande

112 olika typer av rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Flera av rummen har utsikt över Kalmar sund och hamnen.

Relaxavdelning med pool, bastu och gym.

Beläget mitt i centrum med närhet till Kalmar slott, Öland, badstränder, shopping och evenemang.

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Ladda ner ett infobladSe mer förslag på aktiviteter
First hotell Witt kalmar
Gå till hemsidaGå till hemsida

Aktivitet

Kort beskrivning

Referenser

 • Vi från Flamman Pub&Disco anlitade Didgeridoo för en eventdag med en femkamp. Proffsigt och trevligt kundbemötande, och en välplanerad och väl genomförd femkamp. Hela vår personalstyrka på 70 personer tyckte det var en grym dag och jag skulle varmt rekommendera Didgeridoo till andra som funderar kring att anlita detta företag för evenemang.

  Victor Lindgren Flamman Pub&Disco
 • Tusen tack för ett bra ordnat event, alla kollegor var supernöjda.

  HA EN SKÖN SOMMAR! J

  Sara L Reception & Ekonomi Kärnhem, Växjö
 • Hej!

  Vi är verkligen super nöjda!!

  Så kul aktivitet!!

  // Caroline

  Caroline T Örsjö Belysning
 • Tack själva, vi är helnöjda! Det va riktigt roligt att testa alla 5 aktiviteterna. Det passade oss som handen i handsken.
  Har verkligen inget att klaga på.
  Kommer med säkerhet kontakta er fler ggr 🙂
  Mvh Sofie
  Sofie N Kalmar
 • Didgeridoo lyckas alltid leverera!

  Vi på Gymnasieskolan Vipan har anlitat Didgeridoo till vår elevaktivitetsdag i Lomma under två år. Både kontakten inför och aktiviteterna under dagen har fungerat väldigt bra. Positivt bemötande och god service gör att vi gärna återkommer till er framöver. Bästa betyget till er!
  Eva-Lena C Lomma kommun
 • Grymt Eventföretag

  Har anlitat Didgeridoo till Kickoff på Ekonomihögskolan, 6 olika aktiviteter hyrdes under en heldag för 400 studenter. Allt från planering och kontakt till eventdagen och aktiviteterna har fungerat perfekt! Den goda servicen har varit guld värd och Didgeridoo kan varmt rekommenderas!
  Erik J Ekonomihögskolan
 • Ett stort tack för den fantastiska teambuildingen. Superproffsigt ordnat med rolig femkamp, fika, efterföljande middag, busstransport och övernattning. Allt funkade verkligen perfekt både inför dagen med planering och i kontakten med er på Didgeridoo och under själva dagen och kvällen. Ni får högsta betyg från oss på Unionen 🙂

  Karolina E Unionen
 • Vi hade det väldigt trevligt i lördags under svensexan. Alla var supernöjda med aktiviteterna, nästan alla ville köpa en segway sen 🙂 Jag fick känslan av att alla skulle kunna tänka sig att göra om det igen, så ni kommer nog att finnas i tankarna när folk som var med ska arrangera egna saker i framtiden. Tack för ett bra bemötande.

  John S Svensexa
 • Hej Christopher! Jag tycker bilden är talande för hur vi känner efter arrangemanget. Allt flöt på enligt förväntningar och jag tycker att ni löste det på ett bra sätt trots lite regnstänk i luften. Det är ett fint ställe ni har och hoppas att det är många som hittar ut till er.

  Morgan A Gota media
 • Hej,
  Vi vill bara tacka för igår. Så himla skoj.. som dom flesta uttryckte sig: För jävla roligt :-))
  Hälsa Micke och tacka för en strålande insats!
  ha en go sommar så hörs vi.
  Tack!!
  Emma J Input Interiör, Växjö

Aktivitet

Kort beskrivning

Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt