Konferens på vackra Stufvenäs Gästgifveri

HOTELL, RESTAURANG, SPA OCH KONFERENS – SMAKFULLT & KLASSISKT VID KALMARSUND

Konferera i oslagbart vacker miljö

Stufvenäs Gäsgifveri erbjuder en konferensanläggning i naturskön omgivning precis intill Kalmarsund. Här finns alla möjligheter att skapa ett lyckat och givande möte; luftiga och flexibla lokaler för 2-220 personer, 51 fräscha hotellrum, högklassig mat och dryck, ett Spa för avkoppling samt massor av andra spännande aktiviteter.

8 konferenslokaler samt 6 grupprum i varierande storlekar från 1-220 personer. Flertalet av lokalerna går att variera i storlek med hjälp av vikväggar och anpassas efter antal platser, önskemål och behov. Störst är möteslokalen BerzeliusSalen.

Nedan aktiviteter har vi valt ut då dem passar särskilt bra på Stufvenäs. Är du nyfiken på någon annan rolig aktivitet på vår hemsida så är det garanterat inte omöjligt då allt vi gör är mobilt och kan sättas upp vart som helst.

Boka ytterligare en aktivitet från Didgeridoo dag 2. Vi erbjuder då 20% rabatt på aktiviteten.

Lämpliga aktiviteter på Stufvenäs

Följande aktiviteter har vi på Didgeridoo valt ut då de passar extra bra här. Ni är inte begränsade till dessa aktiviteter utan kan välja fritt bland våra gruppaktiviteter. Vår idé vad gäller mobilitet är att allt vi erbjuder ska gå bra att sätta upp vart som helst, så det mesta går att lösa. Sjöar och hav rår vi dock än så länge inte på :).

Escape Room Game

Genom att lösa ett antal kniviga problem ska ni låsa upp koden för att rädda dina servrar med viktig företagsinformation. Slå ihop era kloka skallar, det är vårt tips! Pris 495 kr/person ex moms.

Kodjakten / the Code hunt

En energiboost i konferensen. Har ni suttit still för länge och behöver en syreinjektion men har inte flera timmar att lägga på en aktivitet? Då kör vi kodjakten med ert gäng. Pris 495 kr/pers ex moms

Lådbilsbygge och rally

Ni får samma förutsättningar att bygga en unik lådbil för stundande tävling. Entusiasmen är stor och ofta förvånar kollegans finurliga uppfinningsrikedom. Pris 645 kr/pers ex moms

Femkamp för stora grupper

Vårt flaggskepp, storfemkampen är framtagen för grupper över 50 pers. Engagerar hela sällskapet, färdigt res på 2 h. Kör över hela Sverige med fantastiska vitsord. Pris: 400 kr/pers + moms

Femkamp Företag

Upp till kamp med Didgeridoo. Vi har femkampen som passar er företagsgrupp. Sumofotboll, segway, nattduellen, samarbete m m. Bra blandning och kul innehåll. Pris 595 kr/pers + moms.

Konferera vid Kalmarsund

Stuvfenäs Gästgifveri erbjuder hög standard och komfort i flexibla lokaler för både det lilla och stora mötet

Antal konfererande

Här finns plats att konferera för 2-220 pers.

Antal övernattande

Här hittar du 51 rum, god mat och dryck, trevliga restaurangmiljöer med plats för över 200 gäster.

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Ladda ner ett infobladSe mer förslag på aktiviteter

Referenser

  • Vi från Flamman Pub&Disco anlitade Didgeridoo för en eventdag med en femkamp. Proffsigt och trevligt kundbemötande, och en välplanerad och väl genomförd femkamp. Hela vår personalstyrka på 70 personer tyckte det var en grym dag och jag skulle varmt rekommendera Didgeridoo till andra som funderar kring att anlita detta företag för evenemang.

    Victor Lindgren Flamman Pub&Disco
  • Hej,
    Vi vill bara tacka för igår. Så himla skoj.. som dom flesta uttryckte sig: För jävla roligt :-))
    Hälsa Micke och tacka för en strålande insats!
    ha en go sommar så hörs vi.
    Tack!!
    Emma J Input Interiör, Växjö
  • Vi hade det väldigt trevligt i lördags under svensexan. Alla var supernöjda med aktiviteterna, nästan alla ville köpa en segway sen 🙂 Jag fick känslan av att alla skulle kunna tänka sig att göra om det igen, så ni kommer nog att finnas i tankarna när folk som var med ska arrangera egna saker i framtiden. Tack för ett bra bemötande.

    John S Svensexa
  • Hej!

    Vi är verkligen super nöjda!!

    Så kul aktivitet!!

    // Caroline

    Caroline T Örsjö Belysning
  • Måste bara säga att Ridsportens Dag i Oskarshamn blev en succé, mycket tack vare er och Oskar, förstås!
    Jag har fått några förfrågningar om Didgeridoo och gett ut telefonnummer och webbadress, så jag hoppas du får ut nåt bra av det också.
    Kan meddela att Oskar skötte sig exemplariskt och tog Ridborgarmärket innan han åkte hem, och det gillades av tjejerna kan jag lova. Bild finns på min FB så du kommer åt den om du vill se =)
    Hoppas vi kan ha nåt mer samarbete vid nåt annat tillfälle.
    Hanna B Ridsportens dag i Oskarshamn
  • Vi är fantastiskt nöjda med hela evenemanget. Har enbart hört nöjda och positiva kommentarer från alla medarbetare med allt från aktiviteterna på fredagkvällen, lördagen under dagen samt lördagskvällen. Det upplevdes som väldigt positivt att det var aktiviteter som alla kunde vara med på under lördagseftermiddagen. Jag hade några oroliga som kom till mig under lördagen och började prata om att de hade ont på diverse ställen och ”nog” inte kunde vara med på eftermiddagen. Men…. Visade sig att alla var med och alla var positiva. Riktigt kul med ”Silent Disco”, bra drag på DJ:n också. Kändes helt klart som ni lyssnat in våra önskemål.

    Sammanfattningsvis vi är väldigt nöjda och upplever att ni lyssnat in vad vi vill ha och levererat det med precision.

    Tack.

    Anders N Ölands Bank
  • Vi skrattade gott igår och alla var med och mkt nöjda efteråt. Riktigt bra ordnat.

    Mvh

    Mats

    Mats W Profil Hotels, Kalmar
  • Tusen tack för ett bra ordnat event, alla kollegor var supernöjda.

    HA EN SKÖN SOMMAR! J

    Sara L Reception & Ekonomi Kärnhem, Växjö
  • Kick-off Campushallen
    Tillsammans med Digeridoo fick vi en otroligt givande kick-off. Många roliga utmaningar som skapade gemenskap och laganda! En dag med strålande sol, många skratt och bra genomförande! Vi tackar och på återseende!

    Campushallen Campus, Linköping
  • Vi var väldigt nöjda med aktiviteterna.

    Dag 1  var det regnigt och således kunde endast ett begränsat antal personer deltaga i de aktiviteter som ni anordnade (mycket bra dock med de välvda tälttaken som skyddade deltagarna från regn).

    Dag 2  var vädret Ok och aktiviteterna var klart förbättrade då det var flera aktiviteter som gjorde att fler deltagare var engagerade i övningarna före rotation (som tex Sumofotboll istället för sumobrottning).

    Erik och hans Team var bra på ett pedagogiskt sätt instruera deltagarna. Kanonbra arrangemang att på ett smidigt sätt engagera 80 personer under 1 ½ timma.

    Vilket var en bra brytning ifrån våra övriga övningar under dagen.

    Tack för ett bra arrangemang !

    Niklas Olsson Manager MBHI Scania, Oskarshamn
Andra förslag på aktiviteter
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så svarar vi fortast möjligt.

Oläsligt? Ladda ny text. captcha txt